23.1 °C, 4.6 m/s, 66 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaPoliklīnika pulcē mediķus uz konferenci
Poliklīnika pulcē mediķus uz konferenci
25/09/2023

Lai sniegtu iespēju medicīnas profesionāļiem apmainīties ar idejām un zināšanām par holistisko jeb visaptverošo ārstniecības pieeju, kas dod iespēju ārstam vērtēt cilvēka veselību kopumā, ceturtdien, 28. septembrī, notiks Jelgavas poliklīnikas organizētā konference “Holistiskā pieeja pacientu ambulatorajā aprūpē”.

“Mūsdienu medicīnā arvien vairāk pievēršas visaptverošam skatījumam, saprotot, ka ķermenis, emocijas, prāts un dvēsele veido vienu kopumu. Holistiskā jeb visaptverošā pieeja ir tik svarīga, jo tā dod iespēju veselības nozares dalībniekiem no vienas puses un veselības nozares vadībai no otras puses būt vienotiem un darīt visu, lai valsts iedzīvotāji justu valsts rūpes par savu veselību un būtu droši par savu un savas ģimenes nākotni. Tādēļ Jelgavas poliklīnika organizē šādu konferenci, lai ārsti varētu apmainīties praksē gūtajām zināšanām un idejām par to, kā vēl labāk un ciešāk sadarboties, lai veiktu efektīvāku pacientu diagnostiku un varētu nozīmēt piemērotāko terapiju,” informē Jelgavas poliklīnikas vadītāja Kintija Barloti.

Konferencē runās tādi augsti atzīti medicīnas profesionāļi kā profesors kardiologs Gustavs Latkovskis, kardiologs, aritmologs Sandis Sakne, pneimonoloģe Ineta Grīsle, neirologs Jānis Mednieks, nefroloģe profesore Ieva Ziediņa, endokrinoloģe Kristīne Ducena, kardiologs Valters Stirna, infektoloģe Liene Čupāne un infektoloģe profesore Angelika Krūmiņa.

Konference notiks 2023. gada 28. septembrī pulksten 8 Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā  Svētes ielā 33.

Precīzu konferences darba kārtību var atrast un pieteikties konferencei ŠEIT.