20.2 °C, 3.8 m/s, 76.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaParka ielas posmā ieklās jaunu asfaltu
Parka ielas posmā ieklās jaunu asfaltu
07/09/2023

Lai uzlabotu ceļa stāvokli un līdz ar to satiksmes drošību, šonedēļ sākti darbi Parka ielā – tur posmā no Garozas ielas līdz Alkšņu ielai tiks ieklāts jauns asfalta segums.

Pašvaldības iestādē “Pilsētsaimniecība” skaidro, ka līdzšinējais cietais segums bija nolietojies un uz ceļa braucamās daļas ļoti ātri veidojās bedres. Pēc situācijas un iespēju izvērtēšanas nolemts Parka ielā no Garozas ielas līdz Alkšņu ielai – aptuveni 320 metru garā posmā – atjaunot asfalta segumu.

Šobrīd tur jau noņemts vecais asfalta segums un ceļš sagatavots jaunas asfalta kārtas ieklāšanai, tostarp nomainītas komunikāciju aku lūkas.

Darbus objektā veic SIA “KULK”, un tie plānoti līdz septembra beigām.

Jāpiebilst, ka uz remontdarbu laiku Parka ielas posmā no Garozas ielas līdz Alkšņu ielai ir noteikti satiksmes ierobežojumi un iedzīvotāji aicināti ievērot izvietotās ceļa zīmes. Tur slēgta viena braukšanas josla un divvirzienu satiksme organizēta ar ceļa zīmēm. Remontdarbu posmu iespējams apbraukt pa Garozas ielu, Rubeņu ceļu un Jauno ceļu. Gājēju kustība tiek organizēta gar ceļa darbu zonu pa ceļa nomali.