22.5 °C, 3.8 m/s, 56.7 %

Sports

Sākumlapa JaunumiSportsLatvijas triāla čempionus noskaidros Jelgavā
Latvijas triāla čempionus noskaidros Jelgavā
25/08/2023

Tehnikas un inovāciju festivāla “Mehatrons” programmas ietvaros 2. un 3. septembrī atpūtas un sporta kompleksā “Rullītis” un Ruļļu karjerā notiks Latvijas triāla čempionāta noslēdzošie posmi un Jelgavas triāla čempionāts.

“Jelgavas triāla trase ir Latvijas senākajā trase, kurā sacensības organizētas jau kopš pagājušā gadsimta 70. gadiem. Septembra sākumā uzņemsim Latvijas triāla čempionāta divus noslēdzošos posmus – septīto un astoto –, un vienlaikus notiks arī Jelgavas atklātais triāla čempionāts. Pēc šīm sacensībām tiks kronēti šī gada Latvijas triāla čempioni,” Jelgavas pašvaldības iestādei “Sporta servisa centrs” norāda “Agarska triāla klubs” vadītājs un sacensību organizators Egils Agarskis.

Triāla trasē abas dienas dosies visi vadošie Baltijas triālisti – gan profesionāļu un amatieru, gan junioru un bērnu klasēs, tostarp dalībnieki jau no trīs gadu vecuma ar elektro motocikliem. Par Latvijas čempiona titulu cīnīsies arī Jelgavas sportisti. Šobrīd Latvijas čempionāta kopvērtējumā 4. vietu GP grupā ieņem Daniels Grīnfelds, 2. vietu A mini grupā ieņem Adrians Grīnfelds, 3. vietu amatieru grupā ieņem Klāvs Pričins.

Skatītājiem ieeja pasākumā ir bez maksas. Kartinga trasē strādās  kartinga noma, blakus dalībnieku nometnei varēs spēlēt peintbolu (par maksu). Sacensību teritorijā darbosies kafejnīca.

Sacensības rīko “Agarska triāla klubs” sadarbībā ar Jelgavas pašvaldības iestādi “Sporta servisa centrs” un Latvijas Motosporta federāciju.

 

Sacensību dienas kārtība

8:00–10:00   reģistrācija

8:00–10:00   tehniskā kontrole

9:45   dalībnieku sapulce

10:00   starts bērnu grupām (Rūķi, E Mini, D Mini, C Mini)

12:00  starts pārējām grupām

Ap 14:00   apbalvošana bērnu grupām (Rūķi, E Mini, D Mini, C Mini) Ap 17:30   apbalvošana pārējām grupām