19.2 °C, 3.1 m/s, 70.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaAsfaltēs Celtnieku ielas posmu no Satiksmes līdz Traktoristu ielai; no 24. jūlija – satiksmes ierobežojumi
Asfaltēs Celtnieku ielas posmu no Satiksmes līdz Traktoristu ielai; no 24. jūlija – satiksmes ierobežojumi
21/07/2023

Lai uzlabotu satiksmes drošību un lietus ūdeņu atvadi, Celtnieku ielas posmā no Satiksmes ielas līdz Traktoristu ielai tiks ieklāts asfaltbetona segums. Darbus plānots sākt trešdien, 26. jūlijā, bet jau no pirmdienas, 24. jūlija, Celtnieku ielas posms satiksmei būs slēgts, taču piekļuve īpašumiem tiks nodrošināta. 

Asfalts tiks ieklāts 220 metrus garā posmā. Šajā posmā paredzēts arī uzstādīt braukšanas ātrumu samazināšanas elementu – aploces tipa ātrumvalni ar horizontālo marķējumu – un signālstabiņus.

Darbiem jābūt pabeigtiem līdz septembra sākumam. Tie sāksies ar asfaltbetona izlīdzinošo frēzēšanu, ielas profila izveidi, ieskaitot komunikāciju aku atsegšanu un nomaļu apauguma noņemšanu.

Būvdarbu izpildītājs – SIA “KULK”.

Lai veiktu ielas seguma atjaunošanu, no 24. jūlija līdz 21. augustam būs slēgta satiksme Celtnieku ielas posmā no Satiksmes ielas līdz Traktoristu ielai. Apbraucamais ceļš slēgtajam posmam organizēts pa Traktoristu ielu un Satiksmes ielu. Iedzīvotāji aicināti ievērot saskaņoto satiksmes organizācijas shēmu un izvietotās ceļa zīmes.