20.4 °C, 3.9 m/s, 66.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsCīņa par Latvijas kausu futbolā: vīrieši izstājas, sievietes turpina
Cīņa par Latvijas kausu futbolā: vīrieši izstājas, sievietes turpina
17/07/2023

Aizvadītas Latvijas kausa futbolā astotdaļfināla spēles kā vīriešiem, tā sievietēm. Jelgavas vīriešu komanda piedzīvoja zaudējumu un no tālākās cīņas izstājās, bet sieviešu komanda iekļuva ceturtdaļfinālā un 26. jūlijā tiksies ar FK “Iecava”.

Astotdaļfināls ir tas etaps, kad vīriešu konkurencē cīņā par kausu iesaistījās arī virslīgas klubi, tostarp “FS Jelgava”. Jelgavas futbolisti 16. jūlijā Jelgavā aizvadīja spēli pret citu virslīgas klubu “RFS” un, atzīstot pretinieku pārākumu ar rezultātu 0:3, no tālākās cīņas izstājās.

Arī sieviešu komanda FK “Jelgava” Latvijas kausa astotdaļfinālā tikās ar “RFS”, uzņemot pretinieces savā laukumā. Jelgavnieces, izcīnot uzvaru ar rezultātu 2:1, iekļuva ceturtdaļfinālā. Vārtus FK “Jelgava” labā guva Santa Baltause un Anna Poņatovska.

Ceturtdaļfinālā FK “Jelgava” meitenes tiksies ar FK “Iecava . Spēle notiks 26. jūlijā pulksten 19.30 bāzē Kārklu ielā 6.

Jāatgādina, ka Latvijas kausa izcīņā vīriešiem piedalījās arī 3. līgas komanda JFC “Jelgava”, kas aizcīnījās līdz 1. posma 2. kārtai.