22.5 °C, 4.7 m/s, 58.9 %

Nodarbinātība

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: Sociālo lietu pārvalde meklē Veselības veicināšanas un atkarību profilakses nodaļas vadītāju
Jaunākās vakances: Sociālo lietu pārvalde meklē Veselības veicināšanas un atkarību profilakses nodaļas vadītāju
13/07/2023

Jelgavas Sociālo lietu pārvalde izsludinājusi konkursu uz vakanto Veselības veicināšanas un atkarību profilakses nodaļas vadītāja amatu, savukārt Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs (ZRKAC) aicina darbā galveno speciālistu metodiķi.

Lai pieteiktos Veselības veicināšanas un atkarību profilakses nodaļas vadītāja amatam pretendentam jāsniedz motivācijas vēstule, dzīves gājuma apraksts (CV) un izglītību apliecinošus dokumentus, sūtot uz e-pastu soc@soc.jelgava.lv ar norādi “Pieteikums Veselības veicināšanas un atkarību profilakses nodaļas vadītāja amata konkursam” līdz 4. augustam. Piedāvātais atalgojums ir 1571 eiro. Papildu informācija par amata vakanci pieejama ŠEIT.

Galvenajam speciālistam metodiķim ZRKAC piedāvātais atalgojums ir 1236 eiro. Kandidātam dzīves, iepriekšējās darba un profesionālās pieredzes apraksts (CV) jāiesūta elektroniski uz e-pastu sarmite.viksna@zrkac.jelgava.lv ar norādi “Izglītības metodiķis” līdz 31. jūlijam. Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs sazināsies ar pretendentiem, kuri tiks virzīti uz nākamo atlases kārtu. Plašāka informācija par prasībām kandidātam un darba pienākumiem pieejama ŠEIT.

Ar aktuālajām vakancēm pašvaldībā, tās iestādēs un kapitālsabiedrībās var iepazīties Jelgavas valstspilsētas mājaslapā www.jelgava.lv, sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances“.

Aktuālais vakanču saraksts pilsētā un tuvākajā apkārtnē ir pieejams Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv un ŠEIT.