19.2 °C, 3 m/s, 76.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaValsts policija aicina uz Atvērto durvju dienām interesentus ar augstāko izglītību
Valsts policija aicina uz Atvērto durvju dienām interesentus ar augstāko izglītību
11/07/2023

Valsts policija 13. un 14. jūlijā visā valstī organizē Atvērto durvju dienas, uzrunājot un detalizētāk iepazīstinot ar dienesta iespējām tos interesentus, kuriem ir iegūta augstākā izglītība kādā no dienesta atbilstošām izglītības jomām. Jelgavā pasākums tiks organizēts 14. jūlijā pulksten 10 Valsts policijas Dienvidzemgales iecirknī Satiksmes ielā 2A.

Klātienes vizītē varēs uzzināt vairāk par darba specifiku, aktuālajām vakancēm un nosacījumiem, lai varētu kandidēt trīs mēnešu apmācības posmam Valsts policijas koledžas profesionālās pilnveides izglītības programmai “Policijas darba pamati” ar specializāciju reaģēšanā, izmeklēšanā vai prevencijā, pēc kā apguves policijas mentora pavadībā varēs uzsākt dienestu un kļūt par policistu.

Uz klātienes vizīti aicināti potenciālie amata kandidāti, kuriem ir iegūta augstākā izglītība kādā no šādām jomām – tiesību zinātnē, civilajā un militārajā aizsardzībā, komerczinībās un administrēšanā, datorikā, sociālajās un cilvēkrīcības zinātnēs vai pedagogu izglītībā un izglītības zinātnēs.

Lai piedalītos atvērto durvju dienas aktivitātēs, interesentiem nepieciešams iepriekš reģistrēties, aizpildot pieteikuma anketu https://www.vp.gov.lv/lv/form/atverto-durvju-diena

Ja nav iespējams pasākumu apmeklēt klātienē, Valsts policija aicina sazināties ar Valsts policijas personāla speciālistiem par sev interesējošām vakancēm, nepieciešamo izglītību un pieredzi, fizisko sagatavotību, atalgojumu, nākamās mācību grupas norises laiku un citiem jautājumiem, rakstot e-pastu cv@zemgale.vp.gov.lv vai zvanot pa tālruni 63004287.