23.7 °C, 4.8 m/s, 52.4 %

Ģimene

Sākumlapa JaunumiĢimeneBērnu atpūtas un rotaļu pilsētiņa Uzvaras parkā aicina uz iknedēļas izrādi
Bērnu atpūtas un rotaļu pilsētiņa Uzvaras parkā aicina uz iknedēļas izrādi
07/07/2023

Sestdien, 8. jūlijā, pulksten 11 bērnu atpūtas un rotaļu pilsētiņā Uzvaras parkā ar izrādi “Šņāpuļa piedzīvojumi” turpināsies bezmaksas pasākumu cikls “Rotaļu izrādes bērniem sestdienās”.

Papildinot Jelgavas kultūras norišu klāstu, parkā brīvdienās tiek piedāvāta pasākumu programma bērnu auditorijai visas vasaras garumā. Šo sestdien, 8. jūlijā ģimenēm ar bērniem iespēja brīvdienu pavadīt rotaļīgā un jautrā atmosfērā, kopā noskatoties izrādi par kāpuriņu, kas ir vientuļš.

Izrāžu cikla ietvaros, arī nākamajās jūnija sestdienās pulksten 11 parkā notiks izrādes bērniem. Tā, piemēram, 15. jūlijā būs izrāde “Neparastais pilsētas piedzīvojums”, 22. jūlijā Jelgavā viesosies Liepājas ceļojošas leļļu teātris “Maska” ar izrādi “Draudzēsimies”. Jūlija izskaņā plānota izrāde “Džungļu draugu pārsteidzošā tikšanās”. Savukārt 5. augustā iespēja vērot izrādi “Kliņķīša piedzīvojumi vai, kā rūķis draugus atrada”, 12. jūlijā uzstāsies radošā apvienība “Teātris un Es” ar izrādi “Baltais lācis superzvaigzne”, bet vasaras izskaņā, 19. augustā, notiks pēdējā izrāde, uzstājoties Jelgavas teātrim ar izrādi “Muša, kura gribēja būt lidmašīna”.