22.1 °C, 2.4 m/s, 73 %

Nodarbinātība

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: Dzimtsarakstu nodaļa konkursā meklē vadītāja vietnieku
Jaunākās vakances: Dzimtsarakstu nodaļa konkursā meklē vadītāja vietnieku
06/07/2023

Jelgavas valstspilsētas un novada Dzimtsarakstu nodaļa konkursā meklē vadītāja vietnieku. Savukārt Jelgavas Sociālo lietu pārvalde aicina darbā vecāko speciālistu veselības veicināšanas jautājumos un sociālo darbinieku darbam ar ģimeni un bērniem.

Jelgavas valstspilsētas un novada Dzimtsarakstu nodaļa izsludinājusi konkursu uz vadītāja vietnieka amatu. Vadītāja vietniekam piedāvātais atalgojums ir 1731 eiro. Kandidātam dzīves, iepriekšējās darba un profesionālās pieredzes apraksts (CV), pieteikums, kurā pretendents atspoguļo motivāciju savas kandidatūras izvirzīšanai iestādes vadītāja vietnieka amatā, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas vienā eksemplārā (pretendentiem, kuri izglītību ieguvuši ārvalstīs, jāpievieno dokuments par izglītības akadēmisko atzīšanu Latvijā) un valsts valodas prasmes apliecība pretendentiem, kuriem latviešu valoda nav dzimtā valoda jāiesūta elektroniski  (parakstīti ar drošu elektronisko parakstu) uz e-pasta adresi diana.pavlovska@jelgava.lv, vai jāiesniedz personīgi Jelgavas valstspilsētas un novada Dzimtsarakstu nodaļā Svētes ielā 22, ar norādi ““Jelgavas Dzimtsarakstu nodaļa” vadītāja vietnieka amata konkursam” līdz 17. jūlijam. Tālrunis uzziņām: 630808522. Sīkāka informācija par amata vakanci pieejama ŠEIT.

Lai pieteiktos vakantajām amata vietām Sociālo lietu pārvaldē, pretendentiem jāsniedz motivācijas vēstule, dzīves gājuma apraksts (CV) un izglītību apliecinošus dokumentus, sūtot uz e-pastu soc@soc.jelgava.lv. Vecākajam speciālistam veselības veicināšanas jautājumos (sadarbības un koordinācijas procesu nodrošināšanā) piedāvātais atalgojums ir 1054 eiro (pārbaudes laikā – 80% apmērā no mēnešalgas), savukārt sociālajam darbiniekam darbam ar ģimeni un bērniem Sociālo pakalpojumu centrā bērniem piedāvātā mēnešalga ir 1259 eiro (pārbaudes laikā – 80% apmērā no mēnešalgas). Sīkāka informācija par vakancēm pieejama ŠEIT.

Ar aktuālajām vakancēm pašvaldībā, tās iestādēs un kapitālsabiedrībās var iepazīties Jelgavas valstspilsētas mājaslapā www.jelgava.lv, sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances“.

Aktuālais vakanču saraksts pilsētā un tuvākajā apkārtnē ir pieejams Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv un ŠEIT.