19 °C, 3.5 m/s, 72.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsNākamais Jelgavas Nakts pusmaratona koptreniņš būs 27. jūnijā
Nākamais Jelgavas Nakts pusmaratona koptreniņš būs 27. jūnijā
21/06/2023

Otrdien, 27. jūnijā, pulksten 19 interesenti aicināti uz skriešanas koptreniņu Pasta salā. Dalība ir bez maksas, un iepriekš nav jāpiesakās. Kā jau ierasts, treniņā būs arī īpašs viesis – šoreiz tas būs bijušais vieglatlēts, tagad bobslejists Mareks Lazdāns.

Bijušais Jelgavas Bērnu un jaunatnes sporta skolas vieglatlēts Mareks Lazdāns pērn pārgāja uz bobsleju un ir aizvadījis pirmo pilno sezonu šajā ziemas sporta veidā. Viņš spēkus izmēģināja gan divniekos, gan četriniekos Eiropas un Pasaules kausa posmos. Tāpat treniņā piedalīsies arī Jelgavas Nakts pusmaratona vēstneši – sabiedrībā zināmi cilvēki.

Treniņu cikls tiek rīkots, lai popularizētu aktīvu dzīvesveidu un gaidāmo Jelgavas Nakts pusmaratonu, kā arī piedāvātu jelgavniekiem iespēju tikt pie bezmaksas dalības vērienīgajā skriešanas pasākumā, kas notiks 29. jūlijā. Jāatgādina, ka jelgavnieki bez maksas var piedalīties Jelgavas Nakts pusmaratona jūdzes distancē.

Pēc treniņa dalībnieki saņems zīmogu. Dalībnieki, kuri jau ir apmeklējuši kādu no treniņiem, aicināti ņemt līdz savu zīmogu karti. Tiem, kuri treniņu apmeklēs pirmo reizi, zīmogu karte tiks izsniegta pēc treniņa. Dalībnieki aicināti uz zīmogu kartes uzrakstīt savu vārdu un uzvārdu un kontaktinformāciju – tālruņa numuru un e-pasta adresi. Sakrājot sešus zīmogus, dalībnieks iegūs iespēju bez maksas piedalīties kādā no Jelgavas Nakts pusmaratona distancēm. Savukārt, sakrājot vismaz trīs zīmogus, varēs pretendēt uz pārsteiguma balvām.

Kopumā plānoti seši treniņi, bet tiks rīkoti arī divi papildu treniņi, dodot lielāku iespēju interesentiem sakrāt zīmodziņus un iegūt vai nu bezmaksas dalību Jelgavas Nakts pusmaratonā, vai pārsteiguma balvu. Pārsteiguma balvu saņēmēji tiks noskaidroti pēc pēdējā treniņa – 22. jūlijā.

Turpmāko treniņu grafiks:

  • 27. jūnijā pulksten 19 Pasta salā,
  • 11. jūlijā pulksten 19 Pasta salā,
  • 15. jūlijā pulksten 19 Pasta salā (papildu treniņš),
  • 22. jūlijā pulksten 19 Pasta salā (papildu treniņš).

Jelgavas Nakts pusmaratonu rīko kompānija “Baltic Events” sadarbībā ar Jelgavas pašvaldības iestādi “Sporta servisa centrs” un “Sportland”. Plašāku informāciju par pusmaratonu var atrast mājaslapas Jelgava.lv “Sporta servisa centra” sadaļā jeb ŠEIT.