19 °C, 3.5 m/s, 72.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsAizvadīts ceturtais Jelgavas Nakts pusmaratona koptreniņš
Aizvadīts ceturtais Jelgavas Nakts pusmaratona koptreniņš
14/06/2023

Aizvadīts ceturtais Jelgavas Nakts pusmaratona koptreniņš, pulcējot gan jau zināmus, gan jaunus dalībniekus. Šī treniņa īpašie viesi bija paraolimpisko spēļu medaļnieks Edgars Bergs un bijušais Latvijas basketbola izlases dalībnieks Andris Misters, kuri palīdzēja novadīt treniņu un demonstrēt vingrinājumus.

29. jūlijā notiks Jelgavas Nakts pusmaratons, un, lai piedāvātu jelgavniekiem iespēju tikt pie bezmaksas dalības vērienīgajā skriešanas pasākumā, tiek rīkots koptreniņu cikls. Treniņa dalībnieki saņem kartīti, kurā pēc katra treniņa tiek iespiests zīmogs. Ceturto koptreniņu apmeklēja ap 60 dalībnieku – gan uzcītīgie, kuri piedalījušos arī iepriekšējos treniņos, gan jauni dalībnieki, kuri izaicinājumu pieņēmuši tikai tagad.

Ierasti treniņos piedalās arī Jelgavas Nakts pusmaratona vēstneši – sabiedrībā zināmi cilvēki, kuri savos sociālajos tīklos aicina iedzīvotājus ne tikai apmeklēt treniņus, bet arī piedalīties Jelgavas Nakts pusmaratonā 29. jūlijā. Šoreiz vēstneša lomā bija multimāksliniece Helēna Paula Jubalte, kura cītīgi apmeklē visus treniņus, BK “Jelgava” kapteinis Jānis Bērziņš un Jelgavas sportiskās trīnītes Maija, Marta un Māra Ķergalves.

Sakrājot sešus zīmogus, treniņu dalībnieki kartīti (lūgums uz kartītes norādīt vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru un e-pasta adresi) varēs iemainīt pret atlaides kodu, kas jāievada, reģistrējot dalību Jelgavas Nakts pusmaratonam, lai saņemtu brīvbiļeti jebkurā paša izvēlētā distancē. Ja dalībnieks, kurš iegūs atlaides kodu, būs jau reģistrējies Jelgavas Nakts pusmaratonam, viņš kodu varēs nodot kādam citam. Reģistrēties skrējienam var mājaslapā sportlat.lv vai jelgavaspusmaratons.lv, vai arī jebkurā “Sportland” veikalā Latvijā.

Treniņus apmeklēt aicināts ikviens interesents bez iepriekšējas pieteikšanās. Nākamie treniņi plānoti:

  • 27. jūnijā pulksten 19 Pasta salā,
  • 11. jūlijā pulksten 19 Pasta salā,
  • 15. jūlijā pulksten 19 Pasta salā (papildu treniņš),
  • 22. jūlijā pulksten 19 Pasta salā (papildu treniņš).

Dalībnieki, kuri būs apmeklējuši vismaz trīs treniņus, varēs pretendēt uz pārsteiguma balvām. Pārsteiguma balvu saņēmēji tiks noskaidroti pēc pēdējā treniņa 22. jūlijā.

Jelgavas Nakts pusmaratonu rīko kompānija “Baltic Events” sadarbībā ar “Sporta servisa centru” un “Sportland”.