20.1 °C, 3 m/s, 69.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsTuvojas Jelgavas kausa basketbolā pusfināls
Tuvojas Jelgavas kausa basketbolā pusfināls
17/04/2023

Svētdien, 23. aprīlī, Jelgavas sporta hallē notiks Jelgavas kausa izcīņas basketbolā pusfināla spēles. Skatītāji aicināti tribīnēs atbalstīt spēlētājus.

Noslēdzies Jelgavas kausa izcīņas basketbolā regulārais turnīrs, un noskaidrotas tās četras komandas, kuras iekļuvušas pusfinālā. Pirmajā pusfināla spēlē pulksten 11 tiksies regulārā turnīra pirmā un ceturtā vieta: “Doks”–”Valauto/Toma-noma.lv”. Otrajā spēlē pulksten 14 tiksies otrā un trešā vieta: “Skandijs/ERTE grupa”–”NĪP”. Pāru uzvarētāji iekļūs finālā un cīnīsies par kausu.

Pusfināla spēļu pārtraukumā pulksten 12.30 notiks tālmetienu konkurss. Tajā var piedalīties pa diviem spēlētājiem no katras turnīra komandas. Konkursa uzvarētājs saņems balvu 100 eiro.

Jelgavas kausa izcīņas basketbolā fināls Jelgavas sporta hallē notiks 29. aprīlī pulksten 12. Spēle par 3. vietu netiks aizvadīta.

Jāatgādina, ka šogad Jelgavas kausa izcīņā basketbolā piedalās desmit komandas: “Valauto/Toma-noma.lv”, “Alvila dēli”, “Rokiji”, “Doks”, “NĪP” un “Vilki” no Jelgavas, “Skandijs/ERTE grupa” no Dobeles, un turnīra jaunpienācēji “JUVI” no Bauskas, BK “TJN” no Rīgas un BK “Trakie minjoni” no Talsiem.

Turnīru organizē BK “Jelgava” sadarbībā ar Jelgavas pašvaldības iestādi “Sporta servisa centrs”.