17.1 °C, 2.6 m/s, 85.6 %

Izglītība

Sākumlapa JaunumiIzglītībaPilsētas pedagogi aicināti piedalīties konferencē par iekļaujošo izglītību
Pilsētas pedagogi aicināti piedalīties konferencē par iekļaujošo izglītību
05/04/2023

Jelgavas pamatskola “Valdeka”-attīstības centrs 27. aprīlī aicina izglītības iestāžu pedagogus un darbiniekus uz bezmaksas konferenci “4i – izprast, izglītoties, iesaistīties, iekļaut”. Konferences lektori dalībniekiem ļaus labāk izprast izglītojamo individuālās vajadzības un nepieciešamo atbalstu veiksmīga ikdienas mācību procesa organizēšanā, iekļaujot tajā izglītojamos ar speciālām vajadzībām. Konferencei iepriekš jāreģistrējas.

Konference notiks kultūras namā “Rota” Garozas ielā 15, un tā sāksies pulksten 9.30. Konferencē var piedalīties ikviens interesents, aizpildot pieteikšanās formu ŠEIT.

 

Konferences nosaukums apvieno būtiskākās vērtības – “izprast”, “izglītoties”, “iesaistīties” un “iekļaut”, kas ir ļoti būtiskas kvalitatīvai izglītības sistēmai. Konferences mērķis ir sniegt izpratni un zināšanas par kompleksu pieeju iekļaujošā mācību procesā un garīgās veselības veicināšanā, nodrošinot pozitīvas, savstarpēji atbalstošas un labizjūtu veicinošas pedagogu, izglītojamo un vecāku attiecības izglītības vidē. Interesentiem būs iespēja izprast psihoterapeitiskās tehnikas iespējas darbam ar sarežģītiem skolēniem, uzklausīt alternatīvas pieejas un iespējas iekļaujošas izglītības īstenošanai, kā arī gūt citas atziņas. 

 

Papildus informācija par konferenci pieejama mājaslapā www.jpskvaldeka.lv, vai sazinoties ar Jelgavas pamatskolas “Valdeka”-attīstības centra direktora vietnieci metodiskajā darbā Līgu Gutniku pa e-pastu liga.gutnika@izglitiba.jelgava.lv vai tālruni 23274810.

 

 

Foto: Pixabay.com

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē