24.2 °C, 1.7 m/s, 74.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPašvaldībaPašvaldības iestāžu darba laiks Lieldienu nedēļā
Pašvaldības iestāžu darba laiks Lieldienu nedēļā
05/04/2023

Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādēm Lieldienu nedēļā mainīts darba laiks. Pirmssvētku dienā, 6. aprīlī, darba laiks noteikts no pulksten 8 līdz 12, savukārt – 7., 8., 9. un 10. aprīlī iestādes nestrādās.

Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādēm  Bāriņtiesa, “Jelgavas valstspilsētas un novada Dzimtsarakstu nodaļa”, “Jelgavas izglītības pārvalde”, “Jelgavas digitālais centrs”, “Kultūra”, “Jelgavas pašvaldības policija”, “Jelgavas sociālo lietu pārvalde”, “Sporta servisa centrs” un Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs Lieldienu nedēļā mainīts darba laiks. Pirmssvētku dienā, 6. aprīlī, darba laiks noteikts no pulksten 8 līdz 12, savukārt – 7., 8., 9. un 10. aprīlī iestādes nestrādās.

 

Tāpat pašvaldības iestādei “Pilsētsaimniecība” 6. aprīlī darba laiks noteikts no pulksten 8 līdz 12, savukārt – 7., 8., 9. un 10. aprīlī iestāde nestrādās. Arī pieņemšanas laiks apbedīšanas pakalpojumu noformēšanai iestādē 6. aprīlī noteikts no pulksten 10 līdz pulksten 12. Bet kapsētu darba laiks svētku nedēļā – 6. aprīlī no pulksten 8 līdz 15, 7. aprīlī – brīvs, 8. aprīlī – no pulksten 8 līdz 15.

 

Jelgavas pašvaldības iestāde “Sabiedriskais centrs” ceturtdien, 6. aprīlī, būs atvērta līdz pulksten 18 un sestdien, 8. aprīlī, no pulksten 8 līdz 15, savukārt – 7., 9. un 10. aprīlī nestrādās.

 

Lieldienu svētku brīvdienās noteiktas darba laika izmaiņas arī Jelgavas bibliotēkām, muzejiem, Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornim, Jelgavas Vecpilsētas mājai, Dzīvesziņas un aroda sētai, kā arī jaunatklātajai Keramikas darbnīcai. Plašāka informācija pieejama ŠEIT.

 

 

Foto: Jelgava.lv

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību departamentā