18.3 °C, 2.8 m/s, 74.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: konkursā meklē auditoru
Jaunākās vakances: konkursā meklē auditoru
06/04/2023

Jelgavas pašvaldība izsludinājusi konkursu uz Audita departamenta auditora amatu, pašvaldības iestāde “Kultūra” aicina darbā sabiedrisko attiecību speciālistu. Savukārt Valsts ieņēmu dienests konkursā meklē nodokļu inspektorus.

Lai pieteiktos konkursam uz Audita departamenta auditora amatu, pretendentam jāiesniedz šādi dokumenti: motivācijas vēstule, dzīves gājuma apraksts (CV) atbilstoši Europass CV standartam, kas pieejams tīmekļa vietnē www.europass.lv, izglītību apliecinošu dokumentu un citu kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas. Dokumenti iesniedzami līdz 20. aprīlim (ieskaitot) Jelgavas pašvaldības iestādes “Centrālā pārvalde” Administratīvā departamenta Klientu apkalpošanas centrā Lielajā ielā 11, 131. kabinetā ar norādi “Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestādes “Centrālā pārvalde” Audita departamenta auditora amata konkursam” vai jāiesūta elektroniski (parakstīti ar drošu elektronisko parakstu) uz e-pastu indra.luse@jelgava.lv, tālrunis uzziņām 63005498. Piedāvātā mēnešalga ir 1571 eiro. Papildu informācija par konkrēto vakanci ir pieejama ŠEIT.

 

Sabiedrisko attiecību speciālista darbam pašvaldības iestādē “Kultūra” var pieteikties līdz 15. aprīlim. Piedāvātā darba alga ir 1041 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas. CV, motivācijas vēstuli un kandidāta sagatavotu mārketinga plāna uzmetumu par jebkuru no pašvaldības iestādes “Kultūra” organizētajiem pasākumiem lūgums iesūtīt e-pastā kultura@kultura.jelgava.lv. Kontaktpersona – Inguna Kalniņa, tālrunis 63005420. Ar prasībām pretendentam un galvenajiem darba pienākumiem var iepazīties ŠEIT.

 

Savukārt Valsts ieņēmu dienests izsludinājis konkursu uz Nodokļu nomaksas veicināšanas pārvaldes Pirmās juridisko personu parādu atgūšanas daļas Trešās nodaļas galvenā nodokļu inspektora ierēdņa amatu. Pretendentam pieteikuma vēstuli, dzīves gājuma aprakstu (CV), izglītību apliecinoša dokumenta kopiju līdz 14. aprīlim jānosūta Valsts ieņēmumu dienestam, Talejas ielā 1, Rīgā, LV-1978, vai uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi “Konkurss uz NNVP_1JPPAD_3N_GNI_Jelgava_Vards_Uzvards”. Taču Nodokļu pārvaldes Procesu nodrošināšanas metodikas daļas galvenā nodokļu inspektora ierēdņa amatam var pieteikties līdz 19. aprīlim, nepieciešamie dokumenti jānosūta ar norādi “Konkurss uz NP_PNMD_Jelgava_Vards_Uzvards”. Plašāka informācija par amata vakancēm pieejama ŠEIT un ŠEIT.

 

Ar aktuālajām vakancēm pašvaldībā, tās iestādēs un kapitālsabiedrībās var iepazīties Jelgavas valstspilsētas mājaslapā www.jelgava.lv, sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances”.

 

Aktuālais vakanču saraksts pilsētā un tuvākajā apkārtnē ir pieejams Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv un ŠEIT.

 

 

Foto: Canva.com

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību departamentā