15.7 °C, 0.6 m/s, 94.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsVasaras pēdējais turnīrs pulcē 16 komandas
Vasaras pēdējais turnīrs pulcē 16 komandas
29/08/2020

Šodien, spītējot lietum, Jelgavas Pasta salas laukumos norisinājās šīs vasaras pēdējais pludmales volejbola turnīrs. Tajā uzvarēja un zelta medaļas izcīnīja talsinieki Niks Freimanis un Toms Tālbergs.

Turnīrā piedalījās 16 komandas, kuras nebija sabiedējuši sliktie laikapstākļi. Izlozes kārtā komandas tika sadalītas četrās apakšgrupās, kurās spēlēja vienu setu līdz 15 punktiem. Pēc apakšgrupu rezultātiem komandas tika sadalītas izslēgšanas spēlēm.

Pirmajā pusfinālā Ēriks Strautnieks un Edvards Apsītis atzina Aivara Svikļa un Jāņa Purviņa pārākumu ar rezultātu 0:2 (12; 14). Savukārt otrajā pusfinālā Kaspars Igaunis un Mārtiņš Pirtnieks ar 0:2 (8; 11) piekāpās Nikam Freimanim un Tomam Tālbergam.

Spēlē par trešo vietu spēcīgāki bija Kaspars Igaunis un Martiņš Pirtnieks, kuri ar 2:0 (13; 10) pieveica Ēriku Strautnieku un Edvardu Apsīti. Zelta spēlē Niks Freimanis un Toms Tālbergs ar 2:0 (12; 14) pārspēja Aivaru Svikli un Jāni Purviņu, informē turnīra organizators Andrejs Jamrovskis.

Pirmās trīs vietas tika apbalvotas ar diplomiem, medaļām, un naudas balvām:
1. vieta – Niks Freimanis/Toms Tālbergs (Talsi),
2. vieta – Aivars Sviklis/Jānis Purviņš (Rīga),
3. vieta – Kaspars Igaunis/Mārtiņš Pirtnieks (Ozolnieki).

 

Turnīru organizēja volejbola klubs “Biolars/Jelgava” sadarbībā ar Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādi “Sporta servisa centrs”. Jāatgādina, ka šovasar notika trīs pludmales volejbola turnīri, bet tajos uzvarētāji tika noteikti katrā atsevišķi, rezultātus nesummējot.

 

 

Foto: volejbola klubs “Biolars/Jelgava”