20.4 °C, 3.9 m/s, 66.6 %

Izglītība

Sākumlapa JaunumiIzglītībaJelgavas Zonta klubs izsludina konkursu “No sirds uz sirdi”
Jelgavas Zonta klubs izsludina konkursu “No sirds uz sirdi”
08/09/2020

Ar mērķi apzināt visprofesionālākos un radošākos pirmsskolas izglītības profesionāļus, kuru devums ir nozīmīgs gan bērnu ģimenēm, gan pilsētai, Jelgavas Zonta klubs izsludina konkursu “No sirds uz sirdi” Jelgavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāžu audzinātājām, audzinātāju palīgiem un auklēm. Pieteikumi konkursam tiks pieņemti līdz 25. septembrim.

Kā uzsver Jelgavas Zonta kluba vadītāja Lāsma Zariņa, pirmsskolas izglītības iestāžu audzinātājas, palīdzes un aukles ir nozīmīgi cilvēki mazā jelgavnieka ceļā, uzsākot skolas gaitas: “Svarīgākās pirmsskolas skolotāja īpašības ir radošums, pacietība, iejūtība, kā arī cilvēkmīlestība. Šīs nozīmīgākās profesionāļu iezīmes katrs vecāks vēlas redzēt sava bērna audzinātājā, tomēr sabiedrībā reti viņus izvirzām balvām, jo viņu ikdienas darbs lielai sabiedrības daļai paliek nemanāms. Nākotnes sabiedrība ir audzinātāju, viņu palīgu un aukļu rokās. Mēs vēlamies, lai bērni un jaunieši ir veseli, zinoši, radoši un prasmīgi.”

 

Klubs aicina pieteikt Jelgavā strādājošus pirmsskolas izglītības iestāžu profesionāļus kādā no trim konkursa nominācijām: “Par ievērojamāko sasniegto rezultātu”, “Sirsnīgākā aukle” vai “Radošākā audzinātāja”. Pieteikumus, aizpildot anketu, līdz 25. septembra pulksten 14 jānosūta uz e-pasta adresi lasma.zarina@gmail.com. Pieteikumam var pievienot arī papildu nominantu raksturojošus materiālus. Tālrunis informācijai – 29127726.

 

Konkursā iesniegtos darbus vērtēs Jelgavas Zonta kluba izveidota komisija. Uzvarētāji tiks nosaukti 2020. gada oktobrī konkursa noslēguma pasākumā, kurā piedalīsies konkursa pretendentu pieteicēji un paši pretendenti. Katrā nominācijā tiks pasniegta galvenā balva un veicināšanas balvas.

 

Konkursa pieteikuma anketa pieejama ŠEIT.

 

 

Foto: Pixabay.com

 

Informācija: Jelgavas Zonta klubs