18.5 °C, 2 m/s, 70.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaPoliklīnikā pieņem gastroenterologs un ergoterapeites
Poliklīnikā pieņem gastroenterologs un ergoterapeites
10/09/2020

SIA “Jelgavas poliklīnika” septembrī darbu uzsākušas divas ergoterapeites – Lāsma Gaumane un Lija Lēcone, bet no 17. septembra pacientus pieņems gastroenterologs Hosams Abu Meri, kurš ne tikai veiks izmeklējumus, bet arī sniegs gastroenterologa maksas konsultācijas.

Jelgavas poliklīnikas valdes locekle Kintija Barloti norāda, ka ergoterapeita pakalpojumi poliklīnikā ilgāku laiku nebija pieejami speciālistu trūkuma dēļ, taču septembrī darbu medicīnas iestādē sākušas pat divas ergoterapeites. Pacienti vizītei pie speciālistēm var pieteikties, zvanot uz Rehabilitācijas nodaļu pa tālruni 63084516.

 

Bet no 17. septembra reizi mēnesī – ceturtdienā – Jelgavas poliklīnikā pacientus pieņems Latvijā pazīstamais ārsts gastroenterologs H.Abu Meri. “Gastroenterologs poli­klīnikā reizi nedēļā ir pieejams arī šobrīd, taču viņš veic tikai izmeklējumus. Pacientu ir ļoti daudz, līdz ar to veidojas rindas. Lai risinātu šo problēmu, darbu poliklīnikā sāks vēl viens speciālists, turklāt H.Abu Meri ne tikai veiks izmeklējumus, bet arī konsultēs pacientus,” stāsta K.Barloti. Pieteikties gastroenterologa izmeklējumiem un konsultācijai var elektroniski Jelgavas poliklīnikas mājaslapā www.jp.lv, sadaļā “Pieteikt vizīti”, vai zvanot uz reģistratūru pa tālruni 63022101.

 

 

Foto: Jelgavas pilsētas arhīvs

 

Informācija sagatavota

Jelgavas pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību pārvaldē