17.1 °C, 2.6 m/s, 85.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSatiksmeAspazijas un Asteru ielu krustojumā pārbūvē apgaismojumu
Aspazijas un Asteru ielu krustojumā pārbūvē apgaismojumu
28/10/2020

Lai uzlabotu redzamību krustojumā un gājēju drošību, šķērsojot ielu diennakts tumšajā laikā, šonedēļ sākta ielu apgaismojuma pārbūve Aspazijas ielas un Asteru ielas krustojumā. Trešdien, 28. oktobrī, no pulksten 9 līdz 16 būvdarbu zonā ir noteikti satiksmes ierobežojumi.

 

Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādes “Pilsētsaimniecība” pārstāve Kristīne Lazdiņa informē, ka līdzšinējā apgaismojuma sistēma krustojumā ir novecojusi, līdz ar to gaismekļi vairs nav tik spoži. Domājot gan par autovadītāju, gan par gājēju un velosipēdistu drošību, rasta iespēja pārbūvēt apgaismojumu, to modernizējot.

Krustojumā tiks izbūvēta 268 metrus gara kabeļa līnija, uzstādīti astoņi jauni apgaismojuma balsti un 10 gaismekļi (divos apgaismes balstos tiks uzstādīti divi gaismekļi), kas izgaismos krustojumu un gājēju pārejas. Darbus objektā veic SIA “A.C./D.C.”.

“Pilsētsaimniecība” informē, ka trešdien, 28. oktobrī, no pulksten 9 līdz 16 būs ierobežota satiksme Aspazijas ielā, posmā no Asteru ielas līdz Aspazijas ielai 29b, kur tiks rakta tranšeja. Iedzīvotāji aicināti ievērot saskaņoto satiksmes organizācijas shēmu un objektā izvietotās ceļa zīmes.

Foto: “Pilsētsaimniecība”

 

Informācija sagatavota

Jelgavas pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību pārvaldē