19.2 °C, 3.1 m/s, 70.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSociālais atbalstsUzņēmējs Ziemassvētkos iepriecinās 100 pilsētas bērnus
Uzņēmējs Ziemassvētkos iepriecinās 100 pilsētas bērnus
16/12/2020

Labdarības akcijas “Sirds siltums” ietvaros ar uzņēmēja atbalstu sagatavotas dāvaniņas saņems 100 bērni no Jelgavas trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm, kā arī bērni ar īpašām vajadzībām. 

Arī šogad “Ceļu būvniecības sabiedrība “Igate”” atsaucās labdarības akcijai “Sirds siltums”, lai jau nedēļas nogalē saldumu paciņas atrastu ceļu pie vairāk nekā simts bērniem.

 

Uzņēmuma “Igate” izpilddirektors Gusts Kaļiņins uzsver: “Ziemassvētki ir īpašs laiks, kad cilvēki dalās labestībā, un arī mēs esam gandarīti šajā brīnišķīgajā laikā iepriecināt mazās sirsniņas. Mums tas ir pašsaprotami, ka Ziemassvētkos iepriecinām tos, kam dzīvē klājas grūtāk. Esam gandarīti. Apzināmies, cik lielisku darbu dara akcijas “Sirds siltums” dibinātājs  un rīkotājs Māris Liscovs jau desmito gadu rīkojot šādu akciju, tādēļ nevilcinājāmies atbalstīt akcijas rīkotājus dāvanu sarūpēšanā arī šogad.”

 

M.Liscovs, kurš daudziem jelgavniekiem ir zināms kā pretimnākošs un atbalstošs labdaris, arī šogad nolēma nestāvēt malā un organizēt labdarības akciju, šoreiz gan bez lielajiem palīgiem – pilsētas skolēniem un studentiem.

 

 

Foto: pixabay.com