27.4 °C, 0.7 m/s, 55.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSports2. sportiskā apņemšanās – online treniņi “Balles karalis un karaliene”
2. sportiskā apņemšanās – online treniņi “Balles karalis un karaliene”
04/02/2021

Jau nākamnedēļ jelgavniekiem būs iespēja izpildīt otro sportisko apņemšanos, piedaloties divos online treniņos “Balles karalis un karaliene”.

Treniņu mērķis ir pamudināt iedzīvotājus būt aktīviem un parādīt, kā pēcāk trenēties patstāvīgi. “Vieglāk saņemties ir tad, ja ir izvirzīts kāds mērķis. Tāpēc šoreiz jelgavniekiem piedāvāsim iespēju tiešsaistē uzzināt, kā trenēties, lai uzlabotu pašsajūtu un sasniegtu optimālu fizisko formu līdz paša izraudzītam notikumam, piemēram, Valentīna dienai, savai dzimšanas dienai, kāzu jubilejai vai peldsezonai,” stāsta Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādes “Sporta servisa centrs” sporta pasākumu organizatore Aļona Fomenko.

 

Online treniņi “Balles karalis un karaliene” notiks 9. un 11. februārī pulksten 18 Facebook grupā “Jelgava sporto”. Treniņus vadīs “My Fitness Latvia” un “Nike Training Club” treneris Aleksejs Ērglis, tie ilgs 30–50 minūtes.

 

Online treniņi “Balles karalis un karaliene” ir otrā sportisko iniciatīvu cikla “Būšu aktīvs” apņemšanās. Iniciatīvu cikls “Būšu aktīvs” ir “Sporta servisa centra” dāvana jelgavniekiem iestādes 20. jubilejā un paredz gada garumā piedāvāt 20 dažādas iniciatīvas. Informācija par plānotajām un aktuālajām iniciatīvām pieejama mājaslapā Jelgava.lv un iestādes sociālo tīklu kontos, bet lai tā visa būtu vienkopus, izveidota Facebook publiskā grupa “Jelgava sporto”, kurai pievienoties var ikviens interesents.

 

Foto: no A.Ērgļa personīgā arhīva