23.2 °C, 3.2 m/s, 58.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSatiksmeTurpina grants seguma ielu tīrīšanu un sniega izvešanu no pilsētas
Turpina grants seguma ielu tīrīšanu un sniega izvešanu no pilsētas
08/02/2021

Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde “Pilsētsaimniecība” informē, ka pirmdien ziemas dienests turpina pilsētas grantēto ielu attīrīšanu no sniega un sniega izvešanu no vietām, kur tas būtiski sašaurinājis brauktuvi vai traucē autovadītāju redzamībai.

Aizvadītajās brīvdienās no sniega attīrīti stāvlaukumi un stāvvietas pie pašvaldības izglītības iestādēm un Sporta ielā 2. Brīvdienās, kad ierasti ir mazāka satiksmes intensitāte, izvests arī sniegs no Tērvetes ielas un Filozofu ielas malām, no ledus un sniega attīrīta iebrauktuve uz Hercoga Jēkaba laukumu Krišjāņa Barona ielā. Tāpat aizvadītajās brīvdienās tīrītas pilsētas grants seguma ielas, un to atbrīvošana no sniega turpinās arī šodien. Savukārt izvest sniegu šodien plānots no Pulkveža Oskara Kalpaka ielas malām.

 

Līdztekus tam, apsekojot pilsētu, tiek apzinātas vietas, kur sniegs sakrājies lielās kaudzēs un apgrūtina redzamību autovadītājiem. Arī iedzīvotāji aicināti ziņot par šādām vietām pilsētā, lai dienests varētu izvērtēt nepieciešamību izvest no tām sniegu. Informāciju var nodot Jelgavas pašvaldības operatīvās informācijas centram (POIC) pa iedzīvotāju atbalsta tālruni 8787. Sazinoties ar POIC, iedzīvotāji var ziņot arī par citām pamanītām problēmām pilsētvidē.

 

 

Foto: Jelgavas pilsēta

 

Informācija sagatavota

Jelgavas pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību pārvaldē