27.4 °C, 0.7 m/s, 55.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsTrīs nedēļas, lai pieveiktu 100 kilometru
Trīs nedēļas, lai pieveiktu 100 kilometru
08/02/2021

Ir pagājušas divas no piecām nedēļām, kas atvēlētas iniciatīvu cikla “Būšu aktīvs” pirmā sportiskā uzdevuma “100 kilometri 5 nedēļās” izpildei. Šobrīd ar uzdevumu galā ticis 51 dalībnieks.

Aktivitāte “100 kilometri 5 nedēļās” ilgst no 25. janvāra līdz 28. februārim – līdz iniciatīvas beigām vēl atlikušas trīs nedēļas. Lai pievienotos iniciatīvai, jāreģistrējas mājaslapā distantrace.com, pievienojot sporta programmu, kurā tiks uzņemti rezultāti. Šobrīd ir iespējams izmantot šādus servisus: Garmin, Strava, Polar. Pēc tam mājaslapā jāizvēlas izaicinājums “Jelgava sporto”, jāpievienojas tam, un rezultāti, kas būs fiksēti izvēlētajā programmā, tiks ieskaitīti un summēti automātiski. Kad iniciatīva noslēgsies, pieci pēc nejaušības principa izraudzīti jelgavnieki, kuri būs izpildījuši šo uzdevumu un pieveikuši 100 kilometru, saņems “Sporta servisa centra” pārsteiguma balvas.

 

Iniciatīvu cikls “Būšu aktīvs” ir “Sporta servisa centra” dāvana jelgavniekiem iestādes 20. gadadienā. Tas paredz piedāvāt jelgavniekiem 20 sportiskas iniciatīvas visa gada garumā. Šonedēļ jelgavniekiem būs arī iespēja piedalīties divos online treniņos “Balles karalis un karaliene” 9. un 11. februārī pulksten 18 Facebook grupā “Jelgava sporto”. Šī grupa ir izveidota, lai vienkopus būtu pieejama informācija par iniciatīvu ciklu “Būšu aktīvs”. Grupa “Jelgava sporto” ir publiska, un tai aicinās pievienoties ikviens interesents.

 

Tāpat informācija par cikla aktivitātēm publicēta gan mājaslapā www.jelgava.lv “Sporta servisa centra” sadaļā, gan iestādes sociālo tīklu kontos.

 

Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde “Sporta servisa centrs” dibināta 2001. gada 2. augustā.

 

Foto: publicitātes