23.2 °C, 3.2 m/s, 58.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSatiksmeNaktī turpināta sniega izvešana un ietvju tīrīšana
Naktī turpināta sniega izvešana un ietvju tīrīšana
10/02/2021

Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde “Pilsētsaimniecība” informē, ka ziemas dienests pagājušajā naktī turpināja sniega izvešanu no pilsētas, kā arī ietvju tīrīšanu vietās, kur tās kā piegulošā teritorija, saskaņā ar pilsētas saistošajiem noteikumiem, ir jātīra privātīpašniekiem.

Otrdien pa dienu ziemas dienests ar pretslīdes materiālu kaisīja pilsētas asfaltētās brauktuves 2. maršrutā (ielas pa kurām pārvietojas sabiedriskais transports).

 

Bet naktī turpināta sniega izvešana no Lielupes un Driksas upes tiltiem, kā arī izvests sniegs no Lielās ielas un Pulkveža Brieža ielas krustojuma pie Jelgavas Svētās Annas baznīcas un Raiņa ielas stāvvietām pie LLU Sporta centra. Informācija par izvestā sniega daudzumu aizvadītajā naktī vēl tiek apkopota.

 

“Pilsētsaimniecība” ziņo, ka otrdien arī pabeigta šauro grantēto ielu šķūrēšana tā sauktajos mazdārziņu rajonos Lediņu ceļā, 1. līnijā un Tērvetes ielas rajonā.

 

Naktī arī tīrītas ietves Raiņa, Rūpniecības, Tērvetes, Dambja, Rīgas, Garozas, Aviācijas, Cukura, Peldu, Pļavu, Pērnavas, Paula Lejiņa un Pumpura ielā, kas pēc saistošajiem noteikumiem, kā piegulošā teritorija, ir jātīra privātīpašniekiem. Jau pa dienu šīs ietves tika nokaisītas ar sāli, lai kausētu sablietējušos sniega kārtu un to varētu veiksmīgāk nošķūrēts. “Pilsētsaimniecībā” norāda, ka atbildīgie inženieri šodien pa dienu apsekos minētās ietves, lai nepieciešamības gadījumā vēlreiz organizētu šo ietvju tīrīšanu.

 

Par pamanītajām ielu un ietvju seguma problēmām Jelgavas pilsētā iedzīvotāji aicināti ziņot Jelgavas pašvaldības operatīvās informācijas centram pa iedzīvotāju atbalsta tālruni 8787.

 

 

Foto: Jelgavas pilsēta

 

Informācija sagatavota

Jelgavas pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību pārvaldē