23.2 °C, 3.2 m/s, 58.2 %

Izglītība

Sākumlapa JaunumiIzglītībaBibliotēka piedāvā piegādāt grāmatas pirmsskolas izglītības iestādēm
Bibliotēka piedāvā piegādāt grāmatas pirmsskolas izglītības iestādēm
11/02/2021

Jelgavas pilsētas bibliotēka piedāvā pirmsskolas izglītības iestādēm izmantot lielisku iespēju – saņemt grupiņā uz vietas bērnu grāmatas. Pieteikt pakalpojumu var Jelgavas pilsētas bibliotēkā un tās filiālēs, konkrētajai bibliotēkai zvanot pa tālruni vai rakstot e-pastā.

Bibliotēka piedāvā interesantas grāmatas par dažādām tēmām pēc pedagogu pieprasījuma, kas kalpotu kā palīgmateriāls bērnu izglītošanā un mācību satura dažādošanā pirmsskolas izglītības iestādēs. Pēc pieteiktā temata bibliotekāri sagatavos grāmatu izlasi un, sazinoties pa tālruni vai e-pastā, vienosies par konkrētu piegādes laiku, lai grāmatas varētu saņemt pirmsskolas izglītības iestādē. Izdevumu nogādāšana notiks, ievērojot valstī noteiktos distancēšanās ierobežojumus. Tāpat pedagogi aicināti iepazīt un izmantot bibliotēkas plašo pasaku audioierakstu klāstu diskos, kas ir noderīgs papildmateriāls, ko izmantot tematiskajās nodarbībās. Iepazīties ar klausāmgrāmatām var ŠEIT.

 

Nodarbību tematus grāmatu saņemšanai var pieteikt: Jelgavas pilsētas bibliotēkā (63046587, abo@biblioteka.jelgava.lv), Miezītes bibliotēkā (63083151, miezite@biblioteka.jelgava.lv), Pārlielupes bibliotēkā (63011829, parlielupe@biblioteka.jelgava.lv) un bērnu un jauniešu bibliotēkā “Zinītis” (63029093, Zinitis@biblioteka.jelgava.lv).

 

Bibliotēkā atgādina, ka tās krājums regulāri tiek papildināts ar jaunām bērnu grāmatām. Jaunumiem par grāmatu papildinājumu un bibliotēkas aktivitātēm var sekot tīmekļvietnē www.jelgavasbiblioteka.lv un sociālajos tīklos.

 

 

Foto: Pixabay.com

 

Informācija: Jelgavas pilsētas bibliotēka