23.2 °C, 3.2 m/s, 58.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSatiksmeŠodien vairākās ielās no sniega attīrīs nomales
Šodien vairākās ielās no sniega attīrīs nomales
11/02/2021

Lai gājējiem atvieglotu pārvietošanos pa ielu nomalēm, kur nav ietvju, ceturtdien ziemas dienests attīrīs nomales Lietuvas šosejā, Aizsargu ielā, Kalnciema ceļā, Tērvetes ielā, Garozas ielā un Ruļļu ielā.

Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde “Pilsētsaimniecība” informē, ka trešdienas vakarā pēc snigšanas astoņas tehnikas vienības tika iesaistītas pilsētas ietvju tīrīšanā, naktī tīrītas un kaisītas asfaltētās ielas 3. maršrutā, bet šorīt turpināta divkārtu virsmas seguma ielu apstrāde.

 

Aizvadītajā diennaktī arī izvests sniegs no Tērvetes, Pulkveža Oskara Kalpaka un Lielās ielas malām. Sniegu plānots izvest arī no Loka maģistrāles un tilta pār Platoni Miera ielā.

 

Tāpat šodien ziemas dienests sāks nomaļu attīrīšanu no sniega tajās ielās, kur nav izbūvētas ietves un gājēji pārvietojas pa ceļa malu. Lai atvieglotu gājēju pārvietošanos, tiks paplašinātas nomales vairākās pilsētas ielās.

 

Par pamanītajām ielu un ietvju seguma problēmām Jelgavas pilsētā iedzīvotāji aicināti ziņot Jelgavas pašvaldības operatīvās informācijas centram pa iedzīvotāju atbalsta tālruni 8787.

 

 

Foto: Jelgavas pilsēta

 

Informācija sagatavota

Jelgavas pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību pārvaldē