27.4 °C, 0.7 m/s, 55.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsFebruāra beigās sāksies Latvijas čempionāts volejbolā vīriešiem
Februāra beigās sāksies Latvijas čempionāts volejbolā vīriešiem
15/02/2021

Februāra beigās sāksies Latvijas čempionāts volejbolā vīriešiem, kurā startēs arī Jelgavas komanda “Biolars/Jelgava”.

Ierasti komandu pozīcija tabulā tiek noteikta pēc “Credit 24” meistarlīgas regulārā čempionāta rezultātiem, bet, tā kā “Biolars/Jelgava” un “DU/Ezerzeme” dalību meistarlīgā pārtrauca, abas komandas aizvadīs divas spēles, lai noskaidrotu savu vietu turnīra tabulā. Spēles notiks 27. un 28. februārī bez skatītājiem. Pirmo spēli komandas aizvadīs Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā. “Ja katra komanda izcīnīs pa vienai uzvarai, otrajā spēlē tiks aizvadīts tā saucamais zelta sets, kas ilgs līdz 25 punktiem,” skaidro komandas “Biolars/Jelgava” menedžeris Andrejs Jamrovskis.

 

Pusfinālā tiksies 1. un 4. pozīcijā esošās komandas un 2. un 3. pozīcijā esošās komandas. Šobrīd zināms, ka 1. pozīciju ieņem komanda “Jēkabpils lūši”, 2. pozīciju – “RTU/Robežsardze/Jūrmala”. Pusfinālā pāri spēlēs līdz vienas komandas divām uzvarām, un spēles plānotas 4., 6. un, ja nepieciešams, 7. martā. 6. marta spēle notiks Jelgavā.

 

Latvijas čempionāta bronzas medaļu ieguvēji tiks noskaidroti sērijā līdz divām uzvarām. Spēles paredzētas 20., 27. un 28. martā. Savukārt čempioni tiks noskaidroti sērijā līdz trīs uzvarām. Spēles paredzētas 20., 21., 27., 28. martā un 3. aprīlī.

 

 

Foto: no “Biolars/Jelgava” arhīva