29.5 °C, 3.4 m/s, 33.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaPie Svētes palienes pļavu koka laipām izvietota sabiedriskā tualete
Pie Svētes palienes pļavu koka laipām izvietota sabiedriskā tualete
09/03/2021

Svētes palienes pļavu koka laipas kļūst par arvien iecienītāku pastaigu vietu pilsētā, tādēļ, ņemot vērā jelgavnieku ieteikumus, pie stāvlaukuma izvietota bezmaksas sabiedriskā tualete.

SIA “Zemgales EKO”, kas pilsētā apsaimnieko arī sabiedriskās tualetes, valdes loceklis Aleksejs Jankovskis stāsta, ka uz tualetes nepieciešamību šajā apskates objektā norādījuši iedzīvotāji. “Šis ir salīdzinoši jauns apskates objekts, un cilvēki aizvien biežāk dodas pastaigās pa koka laipām. Tā kā tuvumā labierīcības nebija pieejamas, pieņemts lēmums stāvlaukumā pie Būriņu ceļa un Sniega ielas krustojuma izvietot pārvietojamo sabiedrisko tualeti,” atzīst A.Jankovskis.

 

Tualeti pie Svētes palienes pļavām plānots izsūknēt reizi mēnesī, taču uzņēmumā norāda, ka tā regulāri tiks apsekota un darbi organizēti pēc nepieciešamības. Arī iedzīvotāji aicināti informēt “Zemgales EKO”, sazinoties pa tālruni 63023511 vai informāciju nododot pa iedzīvotāju atbalsta tālruni 8787, ja nepieciešama tualetes papildu tīrīšana vai noticis vandalisms.

 

Jāpiebilst, ka ieteikumus dažādās vietās pilsētā uzstādīt papildu tualetes uzņēmums saņem ik pa laikam, tomēr svarīgi izvērtēt, cik attiecīgā vieta ir apmeklēta un vai tuvumā jau nav labierīcību. Ieteikumus iedzīvotāji var izteikt pa tālruni 63023511 vai e-pastu eko@eko.jelgava.lv.

 

 

Foto: Jelgavas pilsēta

 

Informācija sagatavota

Jelgavas pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību pārvaldē