27.7 °C, 2.1 m/s, 51.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSports6. apņemšanās: “Dinamiska pauze pusdienu pārtraukumā”
6. apņemšanās: “Dinamiska pauze pusdienu pārtraukumā”
12/04/2021

Laikā, kad liela daļa iedzīvotāju strādā attālināti, būtiski ir izkustēties. Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde “Sporta servisa centrs” piedāvā online treniņos “Dinamiska pauze pusdienu pārtraukumā” apgūt vingrinājumus, kas palīdzēs uzlabot kā fizisko, tā mentālo veselību.

“Dinamiskās pauzes ir labs veids, kā atpūsties no darba un justies labāk, tāpēc piedāvājam jelgavniekiem divos online treniņos iegūt jaunas zināšanas un prasmes, ko varētu pielietot arī turpmāk savas veselības un pašsajūtas uzlabošanai,” stāsta Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādes “Sporta servisa centrs” sporta pasākumu organizatore Aļona Fomenko.

 

Online treniņi “Dinamiskā pauze pusdienu pārtraukumā” notiks 27. un 29. aprīlī pulksten 12 Facebook grupā “Jelgava sporto”, tie katrs ilgs 20–30 minūtes. Treniņus vadīs fizioterapeite, B kategorijas fitnesa trenere, projekta “Veselības veicināšana Jelgavā” trenere, divu bērnu mamma Egija Troščenko. Par sevi viņa saka: “Vienmēr, kopš sevi atceros, esmu bijusi ar sportu uz tu, esmu nodarbojusies ar peldēšanu, dejošanu, kā arī no pusaudžu vecuma – ar fitnesu, ko joprojām mīlu un daru! Bērni nekad nav bijis šķērslis būt aktīvai un turpināt kustēties, lai būtu saskaņā ar savu prātu un ķermeni. Priecājos, ka varu darīt to, ko mīlu, un palīdzēt cilvēkiem iemīlēt veselīgu sportu!”

 

Treniņi “Dinamiskā pauze pusdienu pārtraukumā” ir iniciatīvu cikla “Būšu aktīvs” 6. sportiskā apņemšanās. Iniciatīvu cikls ir “Sporta servisa centra” dāvana jelgavniekiem iestādes 20. gadadienā. Tas paredz piedāvāt jelgavniekiem 20 sportiskas iniciatīvas visa gada garumā. Lai visa informācija par iniciatīvu ciklu “Būšu aktīvs” būtu pieejama vienkopus, izveidota Facebook grupa “Jelgava sporto”. Tā ir publiska, un tai aicināts pievienoties ikviens interesents. Tāpat informācija par cikla aktivitātēm tiek publicēta gan mājaslapas www.jelgava.lv “Sporta servisa centra” sadaļā, gan iestādes sociālo tīklu kontos.

 

Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde “Sporta servisa centrs” dibināta 2001. gada 2. augustā. 

 

Foto: no E.Troščenko personīgā arhīva