27.7 °C, 2.1 m/s, 51.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsFC “Petrow/Jelgava” nodrošinājis sev vietu pusfinālā
FC “Petrow/Jelgava” nodrošinājis sev vietu pusfinālā
22/04/2021

FC “Petrow/Jelgava” nodrošinājis sev vietu “Optibet” Latvijas telpu futbola virslīgas pusfinālā. Plānots, ka pusfināla spēles, kurās komandas cīnīsies līdz trīs uzvarām, sāksies nākamās nedēļas vidū.

FC “Petrow/Jelgava” regulāro turnīru noslēdza pirmajā pozīcijā, tāpēc ceturtdaļfinālā tikās ar astoto komandu – “Lokomotiv Daugavpils”. Pirmajā spēlē Daugavpils komandai tika piešķirts tehniskais zaudējums 0:10. Tā kā tas komandai šosezon bija jau trešais tehniskais zaudējums, Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja nolēma komandu izslēgt no 2020./2021. gada “Optibet” Latvijas telpu futbola virslīgas čempionāta. Lēmums pieņemts saskaņā ar Disciplinārā reglamenta pielikuma Nr.3 1.9. punktu, kurā noteikts, ka klubs, kuram trijās spēlēs ir piešķirti tehniskie zaudējumi, tiek izslēgts no attiecīgajām sacensībām un tā rezultāti tiek anulēti.

 

Līdz ar to FC “Petrow/Jelgava” ir nodrošinājis vietu čempionāta pusfinālā, bet savus pretiniekus komanda uzzinās sestdien, 24. aprīlī, pēc “Nikars” un “Rēzekne” savstarpējās spēles. Šobrīd komandām katrai ir pa vienai uzvarai, un tā, kura uzvarēs sestdien, iekļūs pusfinālā un stāsies pretī FC “Petrow/Jelgava”.

 

Pusfinālā un finālā komandas spēlēs līdz vienas komandas trīs uzvarām. Pusfināla spēles plānotas 28. aprīlī, 1. maijā, 4. maijā, 8. maijā un 15. maijā. Finālsērija sāksies 22. maijā.

 

 

Foto: FC “Petrow/Jelgava”