27.2 °C, 3.7 m/s, 48.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaOzolskvērā sāk bērnu rotaļu laukuma iekārtu nomaiņu; rotaļu laukums – daļēji slēgts
Ozolskvērā sāk bērnu rotaļu laukuma iekārtu nomaiņu; rotaļu laukums – daļēji slēgts
25/05/2021

Ozolskvēra rotaļu laukumā ar esošo rotaļu iekārtu demontāžu ir sākta rotaļu iekārtu nomaiņa. Līdz ar to apmeklētājiem šobrīd daļēji ierobežota laukuma pieejamība, bet jūnijā Ozolksvēra rotaļu laukums tiks slēgts.

Ozolskvērā notiks pilnīga rotaļu iekārtu nomaiņa ar jaunām. Šodien sākta veco iekārtu demontāža rotaļu laukuma daļā, kas atrodas tuvāk Jāņa Asara ielai. Līdz ar to šobrīd daļēji ir ierobežota laukuma pieejamība. “Tuvāko dienu laikā, izvērtējot laikapstākļus, plānots uzsākt arī pašas lielākās jaunās rotaļu iekārtas betona pamatu izbūvi,” stāsta Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādes “Pilsētsaimniecība” projektu vadītāja Inga Bernāne. Šobrīd rotaļu laukuma pieejamība apmeklētājiem ir daļēji ierobežota, taču jūnijā, lai būvdarbi objektā varētu noritēt raitāk, Ozolskvēra laukums uz laiku tiks slēgts pilnībā.

 

Ozolskvēra rotaļu laukumā tiks uzstādīta jauna līdzsvara rotaļa “Līdzsvara taka”, atsperes rotaļa “Alnis”, rotaļu kompleksi “Stārķa ligzda”, “Rotaļu komplekss mazajiem”, balansieri un rotaļu iekārta “Skyline Town”, kā arī tradicionālās šūpoles.

 

Visas jaunās rotaļu iekārtas plānots uzstādīt līdz jūlija vidum. Darbus un iekārtu piegādi veic SIA “FIXMAN”.

 

Iedzīvotāji aicināti būt saprotoši un rūpēties par bērnu drošību, atrodoties būvdarbu zonas tuvumā.

 

Ozolskvēra rotaļu laukumsOzolskvēra rotaļu laukums
Ozolskvēra rotaļu laukumsOzolskvēra rotaļu laukums

 

Foto: JPPI “Pilsētsaimniecība”

 

Informācija sagatavota

Jelgavas pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību pārvaldē