23.6 °C, 1.9 m/s, 85.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsTelpu futbola komandai “Petrow/Jelgava” – sudrabs
Telpu futbola komandai “Petrow/Jelgava” – sudrabs
29/05/2021

Šodien, 29. maijā, Jelgavas sporta hallē aizvadīta noslēdzošā “Optibet” telpu futbola virslīgas čempionāta finālsērijas spēle starp komandām FC “Petrow/Jelgava” un FK “Raba”. Uzvarot spēlē un līdz ar to arī finālsērijā līdz trīs uzvarām, par čempioniem kļuva vienība “Raba”, savukārt FC “Petrow/Jelgava” Latvijas čempionātā – sudrabs.

Finālsērijā komandas spēlēja līdz trīs uzvarām. Pirmajā spēlē “Petrow/Jelgava” zaudēja ar rezultātu 4:5, otrajā spēlē arī minimāls zaudējums ar rezultātu 2:3, savukārt šodien trešajā spēlē zaudējums ar rezultātu 2:4. Līdz ar to FC “Petrow/Jelgava” neizdevās nosargāt pērn iegūto Latvijas čempionu titulu – to izcīnīja FK “Raba”, bet FC “Petrow/Jelgava” šogad sudraba medaļas.

 

Jāatgādina, ka FC “Petrow/Jelgava” regulāro čempionātu noslēdza pirmajā pozīcijā. Ceturtdaļfinālā mūsu komandas pretinieki bija “Lokomotiv Daugavpils”, bet, pretiniekiem saņemot trešo tehnisko zaudējumu, Daugavpils komanda no čempionāta tika izslēgta un “Petrow/Jelgava” automātiski iekļuva pusfinālā. Pusfinālā Jelgavas komanda tikās ar “Nikaru”, ko uzvarēja sērijā ar 3:0.

 

Foto: FC “Petrow/Jelgava”

Video: Sporta servisa centrs