18.4 °C, 1.7 m/s, 95.7 %

Izglītība

Sākumlapa JaunumiIzglītībaFOTO: Sveic mācību olimpiāžu un konkursu uzvarētājus
FOTO: Sveic mācību olimpiāžu un konkursu uzvarētājus
06/06/2021

Lai pateiktos par ieguldīto darbu, tradicionāli pilsētas svētku laikā tiek sumināti skolēni, kuri mācību gadā guvuši panākumus mācību priekšmetu olimpiādēs, dažādos konkursos un zinātniski pētniecisko darbu konferencēs. Ievērojot drošības pasākumus, paldies šogad teikts 50 pilsētas skolēniem un 36 pedagogiem, kuri virzījuši skolēnus uz šiem panākumiem.

Aizvadītais mācību gads bija citādāks, un, gluži tāpat kā mācību process noritēja attālināti, arī lielākā daļa mācību priekšmetu olimpiādes, konkursi un zinātniski pētniecisko darbu konferences notika tiešsaistē, pielāgojoties epidemioloģiskajai situācijai un ierobežojumiem. Jelgavas skolēni šajā mācību gadā, iegūstot godalgotas vietas vai atzinības, sevi apliecinājuši deviņu mācību priekšmetu valsts olimpiādēs, starptautiskajā ekonomikas olimpiādē, Latvijas skolēnu 45. zinātniski pētniecisko darbu konferencē, starptautiskajā matemātikas konkursā “Ķengurs 2021”, erudīcijas konkursā “FIZMIX Eksperiments 2021”, profesionālās meistarības konkursā “Krēsls 2020” un “Galdnieks 2020”, starptautiskajā pianistu un Latvijas jauno pianistu konkursā, starptautiskajā bērnu mākslas izstādē konkursā “Lidice 2021” un vizuālās mākslas konkursā “Akvarelis. Jānis Brekte – 100”.

Pateicībā par paveikto Jelgavas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš skolēniem un skolotājiem pasniedza Pateicības rakstus un dāvanas ar Jelgavas simboliku.

 

 

Foto: Jelgavas pilsēta

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē