9.9 °C, 2.1 m/s, 85 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiBērnu rotaļu laukums Ozolskvērā – atvērts apmeklētājiem
Bērnu rotaļu laukums Ozolskvērā – atvērts apmeklētājiem
17/06/2021

17. jūnija pēcpusdienā noslēgušies rotaļu iekārtu nomaiņas darbi bērnu rotaļu laukumā Ozolskvērā. Laukums ir atvērts apmeklētājiem un mazie jelgavnieki var izmēģināt jaunās rotaļu iekārtas.

Bērnu rotaļu laukums Ozolskvērā veidots divās daļās, kas savstarpēji atdalītas ar gumijas seguma laukumu ar paaugstinājumiem. Vienā laukuma daļā uzstādīta rotaļu iekārta “Skyline Town”, rotaļu komplekss “Stārķa ligzda” un iekārta “Līdzsvara taka”. Otrajā daļā – “Rotaļu komplekss Mazajiem”, divas atsperes rotaļas “Alnis”, kāpelēšanas komplekss, kā arī divvietīgas šūpoles. Visā rotaļu laukumā ir atjaunots arī smilts segums.

 

Iekārtu piegādi un uzstādīšanu veica SIA “FIXMAN”.

 

Iedzīvotāji aicināti būt saudzīgi pret ierīcēm un rotaļu laukuma aprīkojumu, izvērtēt bērnu vajadzības un iespējas. Ievērot to, ka rotaļu ierīces, kas ir viegli pieejamas, ir domātas mazākiem bērniem, un ierīces, kurām ir grūtāk piekļūt, – lielākiem bērniem. Aicinām vecākus būt atbildīgiem un nepakļaut mazākos bērnus riskam, ieceļot ierīcēs, kas paredzētas lielākiem bērniem. Vecākiem ir jāizvērtē vai bērns attiecīgajā ierīcē var tikt ar visu galā pats.

 

 

Foto un informācija: JPPI “Pilsētsaimniecība”