21.6 °C, 1.6 m/s, 86.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsGatavojoties Eiropas čempionātam, izcīna zelta medaļu
Gatavojoties Eiropas čempionātam, izcīna zelta medaļu
29/06/2021

Gatavojoties Eiropas junioru boksa čempionātam, divi Jelgavas kluba “Olimpiskais rings” bokseri startēja turnīrā Lietuvas pilsētā Kauņā. Viens no viņiem izcīnīja zelta medaļu.

Starptautiskajā boksa turnīrā “Vilius Buika memorial” piedalījās bokseri no Zviedrijas, Vācijas, Polijas, Igaunijas, Latvijas un Lietuvas klubiem. “No mūsu kluba startēja Artūrs Vaišļa un Daniils Vocišs, kuri gatavojas Eiropas junioru čempionātam. Artūrs piedalījās sparingā ar Polijas un Vācijas bokseriem, kurus uzvarēja ar nokdaunu, un ar Zviedrijas bokseri, kurš bija par četriem kilogramiem smagāks. Šī cīņa noslēdzās neizšķirti,” Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādei “Sporta servisa centrs” pastāstīja kluba vadītājs Aleksandrs Knohs.

 

Daniils cīnījās par medaļām svara kategorijā līdz 66 kilogramiem. Pirmais pretinieks – Lietuvas bokseris – no cīņas atteicās, otro pretinieku, arī lietuvieti, Daniils uzvarēja ar nokdaunu pirmajā raundā un izcīnīja zelta medaļu.

 

Eiropas junioru (2005.–2006. gadā dzimušie) boksa čempionāts notiks Gruzijas galvaspilsētā Tbilisi no 1. līdz 12. jūlijam. Jelgavas kluba “Olimpiskais rings” bokseris Artūrs Vaišļa startēs svara kategorijā līdz 50 kilogramiem, Daniils Vocišs startēs svara kategorijā līdz 66 kilogramiem. Pavisam Latvijas izlasē iekļauti 11 bokseri.

 

 

Foto: no A.Knoha personīgā arhīva