27.4 °C, 5 m/s, 54.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSabiedrībaJauniešus aicina uz iedvesmas vakaru par pirmajiem soļiem uzņēmējdarbībā
Jauniešus aicina uz iedvesmas vakaru par pirmajiem soļiem uzņēmējdarbībā
06/07/2021

Lai jau skolas laikā rosinātu jauniešu interesi par uzņēmējdarbību, biedrība “Jelgavā 21. gadsimts” 8. jūlijā pulksten 16 Svētes ielas 9 pagalmā organizē bezmaksas iedvesmas vakaru “Esi lepns”. Jaunieši vecumā no 14 līdz 18 gadiem aicināti uz tikšanos ar uzņēmēju “Grauda spēks” dibinātāju Raimondu Biedrīti, lai uzzinātu, kā atbildīgi uzsākt uzņēmējdarbību jaunībā.

“Šī pasākuma galvenā ideja ir rosināt Jelgavas jauniešus jau skolas vecumā pievērsties uzņēmējdarbībai, atrast katram savu potenciālu, parādot labās prakses piemērus. Pieredzē dalīsies uzņēmuma “Grauda spēks” dibinātājs Raimonds Biedrītis, kas pastāstīs par savu pieredzi uzņēmējdarbībā, kā kļūt par uzņēmēju, ko ir būtiski zināt, ja izšķiries par šādu soli, un citas lietas,” stāsta rīkotāji, norādot, ka pasākumā var piedalīties divos veidos – apmeklējot to klātienē Svētes ielas 9 pagalmā pie “Grauda spēks” ražotnes un veikala (aiz veikala “Elvi” pie Jelgavas autoostas) vai arī piedalīties attālināti, izmantojot platformu “Zoom”. Organizatori gan norāda, ka klātienes apmeklējuma pievienotā vērtība ir iespēja uzdot jautājumus uzņēmējam.

 

Iedvesmas vakars ir bezmaksas pasākums, un tā mērķauditorija ir jaunieši vecumā no 14 līdz 18 gadiem, taču tas nenozīmē, ka tajā nedrīkst piedalīties arī jaunāki un vecāki dalībnieki. Lai apzinātu pasākuma dalībnieku skaitu, vietu pasākumā iespējams rezervēt un “Zoom” saitei pieteikties pa tālruni 27839914 vai e-pastu jelgava21.gds@inbox.lv.

 

Pasākuma norisē tiks ievēroti visi noteiktie epidemioloģiskās drošības pasākumi, un dalībniekiem jāņem vērā, ka pasākuma laikā ir jālieto sejas maska.

 

Iedvesmas vakars “Esi lepns” notiks projekta “Atspulgi…” (Nr.2021.LV/NVOF/MIC/067/19) gaitā. To realizē biedrība “Jelgavā 21. gadsimts”. Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

 

 

Foto: publicitātes

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē