23 °C, 4.9 m/s, 56 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSabiedrībaPiedāvā bezmaksas nodarbības topošajiem vecākiem
Piedāvā bezmaksas nodarbības topošajiem vecākiem
12/07/2021

Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs (ZRKAC) augustā, septembrī un oktobrī piedāvā bezmaksas nodarbības topošajiem vecākiem “Topošo vecāku skola”. Nodarbībās aicinātas piedalīties topošās māmiņas kopā ar vienu atbalsta personu. Sešu nodarbību laikā tiks pārrunātas tēmas par pirmsdzemdību laiku, sagatavošanos dzemdībām, zīdīšanu, jaundzimušo aprūpi un pēcdzemdību laiku.

Nodarbībām obligāti iepriekš jāpiesakās, un to var izdarīt elektroniski, aizpildot pieteikuma anketu ŠEIT.

 

ZRKAC informē, ka grupa, kurai nodarbību cikls sāksies 4. augustā, jau ir nokomplektēta, bet topošās māmiņas var pieteikties nākamajiem cikliem, kas sāksies 18. augustā, 15. septembrī, 6. oktobrī un 27. oktobrī. Ar semināru cikla “Topošo vecāku skola” nodarbību grafiku var iepazīties ŠEIT.

 

Jāuzsver, ka nodarbībām obligāti iepriekš jāpiesakās, jo vietu skaits ir ierobežots. Papildu informāciju var iegūt pa e-pastu astra.vanaga@zrkac.jelgava.lv. Atbilstoši epidemioloģiskajai situācijai nodarbības notiks vai nu tiešsaistē, vai klātienē.

 

Semināru cikls tiek īstenots projekta “Veselības veicināšana Jelgavā” (Nr. 9.2.4.2/16/I/085) gaitā.

 

Jāpiebilst, ka projekta gaitā realizēto semināru un lekciju videoieraksti pieejami ZRKAC mājaslapas www.zrkac.lv sadaļā “Vecākiem”, “Resursi”.

 

 

Foto: pixabay.com

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē