23.5 °C, 3.6 m/s, 47.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaSestdien Jelgavā – brīvdabas kinoseanss “No Ghetto uz Olimpiādi”
Sestdien Jelgavā – brīvdabas kinoseanss “No Ghetto uz Olimpiādi”
04/08/2021

Pirmajā olimpiskajā 3×3 basketbola turnīrā zelta medaļas izcīnīja Latvijas komanda ar jelgavnieku Edgaru Krūmiņu sastāvā. Atzīmējot vēsturisko notikumu, 7. augustā pulksten 22 brīvdabas koncertzālē “Mītava” ikviens aicināts noskatīties dokumentālo filmu “No Ghetto uz Olimpiādi”.

Filma tapusi 2019. gadā – laikā, kad mūsu puiši vēl tikai sapņoja par nokļūšanu līdz Olimpiskajam turnīram.  Dokumentālās filmas pamatā ir ne tikai stāsts par vienu no jaunā Olimpiskā sporta veida 3×3 basketbola pasaules labākajām komandām – “Ghetto Basket” un Latvijas izlases spēlētājiem, bet arī par “Ghetto Basket” vairāk nekā desmit gadu attīstību. Šo desmit gadu laikā ir izaugusi jauna spēlētāju paaudze, kuras labākie pārstāvji šovasar Tokijā kļuva par Olimpiskajiem čempioniem.

 

Jāatgādina, ka Edgara Krūmiņa izcīnītā zelta godalga ir Jelgavas pirmā olimpiskā medaļa kopš valsts neatkarības atjaunošanas.

 

Ieeja pasākumā ir bez maksas, uzrādot personu apliecinošu dokumentu un derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu, kurš apliecina vakcināciju pret Covid-19 vai tā pārslimošanu. Šis nosacījums attiecas uz ikvienu pasākuma apmeklētāju – arī uz bērniem. Tādējādi šādu pasākumu, uzrādot atbilstošu digitālo sertifikātu, var apmeklēt bērni, kuri ir vakcinēti (no 12 gadu vecuma) vai pārslimojuši Covid- 19. Pasākumā nav jāievēro distance un nav jālieto sejas maskas.

 

 

Foto: publicitātes

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē