12.2 °C, 3 m/s, 69.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiIznācis jaunākais “Jelgavas Vēstneša” numurs
Iznācis jaunākais “Jelgavas Vēstneša” numurs
25/08/2021

Šodien, 25. augustā, iznāk pašvaldības informatīvā izdevuma “Jelgavas Vēstnesis” kārtējais numurs. To jau var lasīt internetā ŠEIT. Ja jūsu pastkastītē nenonāk “Jelgavas Vēstnesis”, lūgums informēt redakciju pa e-pastu vestnesis@dome.jelgava.lv vai tālruni 63048800.

Jau nākamnedēļ sāksies jaunais mācību gads, tāpēc augusta “Jelgavas Vēstnesī” var uzzināt būtiskāko informāciju par to, kas jāzina, dodoties uz skolu. Šajā numurā var iepazīties arī ar jaunrades nama “Junda” piedāvātajām interešu izglītības programmām un uzzināt par pieteikšanos pulciņiem. Tāpat augusta “Jelgavas Vēstnesī” publicēts saraksts ar pašvaldības iestādes “Kultūra” kolektīviem, kas rīko jaunu dalībnieku uzņemšanu.

 

30 gadu jubileju nupat atzīmēja Latvijas Republikas Zemessardze. Jaunākajā “Jelgavas Vēstneša” numurā – saruna ar Zemessardzes 4. Kurzemes brigādes 52. kaujas atbalsta bataljona pulkvežleitnantu Arvi Zīli, kā arī neliels ieskats Zemessardzes 30 gadu svinībām, kas norisinājās tieši mūsu pilsētā.  

 

Tāpat tiek skaidrota situācija atkritumu apsaimniekošanas jomā – kāpēc, ja atkritumu apsaimniekošanas tarifs ir zemāks, rēķini tomēr var pieaugt, apkopota informācija par to, kā pareizi šķirot atkritumus, kas ļauj samazināt ikmēneša rēķinu, kāds ir sods par nelegālu atkritumu izmešanu un kā cilvēkiem rīkoties, ja viņu atkritumu konteinerā atkritumus izmet svešas personas.

 

Vēl šajā numurā – par gaidāmajām militārajām mācībām “Namejs 2021” lidlauka teritorijā un Jelgavā, Dambja ielā 22; ko jaunieši domā par darbu vasarā, un cik pietuvināts tas ir reālajam darba tirgum; jau drīzumā sāksies bijušās bērnu un jauniešu centra “Junda” ēkas Pasta ielā 32 pārbūve, lai tur iekārtotu Jelgavas Dzimtsarakstu nodaļu; Loka maģistrālē drīzumā būs pieejams jauns bērnu rotaļu laukums; par aktualitātēm sportā – jau rīt uz Tokiju pavadīsim paraolimpisko spēļu dalībnieku Edgaru Bergu, viņa starts būs 2. septembrī. 

 

Jāatgādina, ka “Jelgavas Vēstnesim” jābūt piegādātam katrā reģistrētajā pastkastītē Jelgavā. Tāpat izdevums pieejams vairākās publiskās vietās – Jelgavas valstspilsētas domē, Jelgavas poliklīnikā, Jelgavas slimnīcā, kultūras namā, Jelgavas bibliotēkā, Sociālo lietu pārvaldē, Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūrā. Ja pašvaldības informatīvais izdevums nav saņemts, nākamajā dienā lūgums informēt redakciju pa e-pastu vestnesis@dome.jelgava.lv vai tālruni 63048800.

 

Nākamais “Jelgavas Vēstneša” numurs iznāks 22. septembrī.

 

 

Foto: Jelgava.lv

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē