24.6 °C, 2.6 m/s, 49.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaKoncertzālē – stāvizrāde “Vienreiz jau var”
Koncertzālē – stāvizrāde “Vienreiz jau var”
31/08/2021

Ceturtdien, 2. septembrī, pulksten 19 skatītāji aicināti uz koncertzāli “Mītava”, kur varēs skatīt Baibas Sipenieces – Gavares stāvizrādi “Vienreiz jau var”.

“Šajā savā pirmajā stāvizrādē es gribu dalīties ar personīgiem notikumiem, kuri, pateicoties ārkārtīgi vēlīgam liktenim, ar mani ir notikuši – kāzas, bēres, apkūlības, – ar visu, kas sakrājies. Turklāt tie no manis nekur neiet prom, tāpēc nu šī būs tā reize, kad tas viss “nāks ārā”,” saka Baiba Sipeniece – Gavare. “Gaidu un ceru, ka pavadītais laiks manā sabiedrībā nebūs sabeigts; tas būs tāds sākums foršam vakaram, jo kad tas beigsies, nakts būs vēl jauna! Uz drīzu tikšanos!”

 

Biļetes nopērkamas visās “Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv.

 

Ieeja tikai uzrādot derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu, apliecinot vakcināciju pret Covid -19 vai tā pārslimošanu. Atrodoties teritorijā, nav jāievēro distance un nav jālieto mutes un deguna aizsegs.

 

Ierodoties uz pasākumu, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt filmēts un/vai fotografēts. Uzņemtais materiāls var tikt translēts, reproducēts un izplatīts bez ierobežojuma.

 

 

Foto: www.bilesuparadize.lv

 

Informācija sagatavota

iestādē “Kultūra”