13.5 °C, 1.7 m/s, 96.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaĢimenes ar bērniem svētdien gaidītas uz “Mazo raganiņu”
Ģimenes ar bērniem svētdien gaidītas uz “Mazo raganiņu”
04/10/2021

Svētdien, 10. oktobrī, pulksten 17 Jelgavas kultūras namā Ādolfa Alunāna Jelgavas teātris ielūdz uz izrādi bērniem “Mazā raganiņa” pēc Otfrīda Preislera darba motīviem.

“Mazā raganiņa dzīvo nomaļa meža vidū mazā raganas mājiņā. Viņai ir neparasts draugs – krauklis Abrakss. Kopā viņi dodas piedzīvojumos un dara labus darbus, jo Mazajai raganiņai jākļūst par “labu” raganu, lai drīkstētu kopā ar citām raganām dejot ap ugunskuru Valpurģu naktī,” vēsta izrādes apraksts.

Izrādes režisors – Andris Bolmanis, scenogrāfs – Raitis Junkers, muzikālā noformējuma autors – Uldis Timma, horeogrāfe – Inga Ose.

 

Biļešu cena – 3 eiro. Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kas apliecina vakcinācijas kursa pret Covid-19 pabeigšanu, Covid-19 pārslimošanu pēdējo sešu mēnešu laikā vai Covid-19 negatīvu analīžu rezultātu. Pasākumu kopā ar vecākiem var apmeklēt bērni līdz 12 gadu vecumam, kuri nav vakcinēti vai pārslimojuši Covid-19, un viņiem nav jāveic Covid-19 tests. Savukārt bērni no 12 gadu vecuma var vakcinēties, tāpēc viņiem, lai apmeklētu izrādi, jābūt vakcinētiem, pārslimojušiem vai jāveic Covid-19 tests. Apmeklējot izrādi, obligāti jāuzrāda arī personu apliecinošs dokuments.

 

Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs, tostarp Jelgavas kultūras namā, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv.

 

 

Foto: Ā.Alunāna Jelgavas teātris

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē