26.3 °C, 2.7 m/s, 30.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaAtļaujas tirdzniecībai pašvaldības iekārtotajās ielu tirdzniecības vietās nākamajam gadam izsniegs pēc ārkārtējās situācijas beigām
Atļaujas tirdzniecībai pašvaldības iekārtotajās ielu tirdzniecības vietās nākamajam gadam izsniegs pēc ārkārtējās situācijas beigām
29/10/2021

Iepriekš izsludinātā ielu tirdzniecības atļauju pašvaldības iekārtotajās ielu tirdzniecības vietās 2022. gadam izsniegšana novembrī nenotiks. Tā iestādē Pilsētsaimniecība tiks organizēta pēc ārkārtējās situācijas beigām.

Ierasti tirgotāji, kas pašvaldības iekārtotajās ielu tirdzniecības vietās tirgo pašu ražoto augkopības un biškopības produkciju, grieztos ziedus un zarus vai savvaļas ogas, augļus, sēnes un savvaļas ziedus, gada nogalē vēršas “Pilsētsaimniecībā”, lai saņemtu tirdzniecības atļauju nākamajam gadam.Taču, ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju, kā dēļ arī klienti klātienē netiek apkalpoti, ielu tirdzniecības atļauju izsniegšana tiks organizēta tikai pēc ārkārtējās situācijas beigām. Jāpiebilst, ka ārkārtējā situācija valstī noteikta līdz 11. janvārim.

 

Tirdzniecības atļaujas “Pilsētsaimniecībā” varēs saņemt personas ar sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina vakcināciju vai Covid-19 pārslimošanu. Par atļauju saņemšanas kārtību iestāde “Pilsētsaimniecība” informēs, noslēdzoties ārkārtējai situācijai. Jautājumu gadījumā iedzīvotāji aicināti zvanīt pa tālruni 63023845.

 

“Pilsētsaimniecībā” norāda, ka šī informācija ir izvietota arī visās pašvaldības iekārtotajās ielu tirdzniecības vietās. Tāpat tirdzniecības vietās ir atgādinājums, ka tirdzniecības laikā gan tirgotājam, gan pircējam jālieto sejas aizsargmaska.

 

Jelgavā ir septiņas labiekārtotas pašvaldības ielu tirdzniecības vietas ar nojumēm un galdiem – Lielās ielas un Krišjāņa Barona ielas krustojumā, Raiņa ielā 37, Pasta ielā 51/5, pie ēkas Satiksmes ielā 59, pie Bērzu kapsētas Bērzu ceļā 40, pie Baložu kapsētas Baložu ielā 14 un stāvlaukumā pie Zanderu kapsētas Dobeles šosejā 69.

 

 

Foto: Jelgava.lv

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē