24.7 °C, 4.7 m/s, 49.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiUzņēmējdarbībaJelgavas uzņēmumi novērtēti konkursā “Drošākais uzņēmuma autoparks 2021”
Jelgavas uzņēmumi novērtēti konkursā “Drošākais uzņēmuma autoparks 2021”
26/11/2021

Jau devīto reizi noskaidroti apdrošināšanas sabiedrības “Balta” un Satiksmes ministrijas rīkotā konkursa “Drošākais uzņēmuma autoparks 2021” uzvarētāji. Bronzas apbalvojumu kategorijā “Pasažieru pārvadātāji” saņēma SIA “Jelgavas autobusu parks”, bet zelta apbalvojumu kategorijā “Vietējie (Baltijas valstu) kravu pārvadātāji un speciālā pielietojuma autoparki” – SIA “Ceļu būvniecības sabiedrība “Igate””.

Pavisam šogad apbalvoti 29 uzņēmumu, valsts un pašvaldību autoparki, kas aktīvi un atbildīgi iesaistās ceļu satiksmes drošības uzlabošanā, kā arī piešķirtas vairākas specbalvas. Tāpat kā pērn, arī šogad svinīgā apbalvošana notika tiešsaistē “Delfi TV” un “Balta” Facebook.com lapā. Attālināto diskusiju un konkursa “Drošākais uzņēmuma autoparks” laureātu paziņošanu var noskatīties ŠEIT

 

Uzņēmumi tika vērtēti četrās kategorijās – pasažieru pārvadātāji, vietējie (Baltijas valstu) kravu pārvadātāji un speciālā pielietojuma autoparki, starptautiskie kravu pārvadātāji, zemāka riska, valsts un pašvaldību autoparki.

Pirmo reizi pasniegtas arī konkursa specbalvas un to saņēma arī SIA “Ceļu būvniecības sabiedrība “Igate”” kā “Straujākais izrāviens” par “LEAN” metožu efektīvu ieviešanu, sistemātiskām autovadītāju apmācībām un modernu risinājumu ieviešanu kvalitatīvas atgriezeniskās saites gūšanai par autovadītāju braukšanu.

 

Konkurss “Drošākais uzņēmuma autoparks” iestājas par sociāli atbildīgiem uzņēmumiem, kuri savā ikdienas darbībā, pārvaldot autoparkus, pierāda, ka tiem patiesi rūp kopējā satiksmes drošība. Tas ietver uzņēmuma iesaisti risku vadībā, cilvēkresursu vadību, uzņēmuma politiku un rīcību attiecībā uz ceļu satiksmes negadījumiem, to uzraudzību un vadību, kā arī autoparku raksturojošo parametru analīzi un tehnisko nodrošinājumu.

 

 

Foto un informācija: apdrošināšanas sabiedrība “Balta”