23.5 °C, 0.9 m/s, 42.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSabiedrībaVirtuālajā pilsētas egles iedegšanas pasākumā saņemti vairāk nekā 100 apsveikumi
Virtuālajā pilsētas egles iedegšanas pasākumā saņemti vairāk nekā 100 apsveikumi
27/11/2021

Jelgavas pilsētas galvenās egles iedegšanas priekšvakarā saņemti jau vairāk nekā 100 apsveikumi. Iesūtītie apsveikumi, kas sagatavoti dažādās radošās tehnikās – fotografēti, līmēti, zīmēti, veidotas kolāžas un dekorācijas, izmantojot floristikas un rokdarbu materiālus, Pirmajā adventē, 28. novembrī, ar savu enerģiju virtuāli palīdzēs iedegties Jelgavas eglei Hercoga Jēkaba laukumā. Virtuālos sveicienus līdz 28. novembrim sūti uz e-pasta adresi egle@jelgava.lv un palīdzi Jelgavas pilsētas eglei iedegties arī Tu!

Šobrīd egles elektroniskajā e-pastā saņemti vairāk nekā 100 apsveikumi no pilsētas iedzīvotājiem individuāli, kā arī no pirmsskolas izglītības iestādēm “Ķipari”, “Pasaciņa”, ”Kāpēcīši”, “Zemenīte”, “Pīlādzītis”, “Vārpiņa” , Jaunrades nama “Junda”, Jelgavas Tehnikuma, Paula Bendrupa pamatskolas, Jelgavas Spīdolas Valsts ģimnāzijas, Jelgavas Tehnoloģiju vidusskolas un bērnu uzraudzības pakalpojumu sniedzēja “Mazie soļi”. Jāmin, ka apsveikumi vēl turpina papildināt e-pasta saturu un ar to iedzīvotāji tiks iepazīstināti jau pavisam drīz.

 

Lai piedalītos svētku gaidīšanas pasākumā, dalībniekiem jāuzzīmē vai no jebkādiem materiāliem jāizveido Ziemassvētku egle, tā jānofotografē un fotogrāfija kopā ar sveicienu vai novēlējumu gada nogales svētkos līdz 28. novembrim jānosūta uz e-pasta adresi egle@jelgava.lv. Sūtījumā obligāti ir jānorāda akcijas dalībnieka vārds, uzvārds un tālruņa numurs. Iesūtītie radošo darbu attēli tiks publicēti Jelgavas pilsētas sociālajos tīklos un mājaslapā www.jelgava.lv. Radošākos autorus gaida pārsteiguma balvas.

 

Noslēgumā, kad pilsētas egle jau būs iemirdzējusies svētku rotā, visi akcijas dalībnieki, kuri iesūtījuši pašu veidotās egles, virtuāli saņems īpašu svētku sveicienu.

 

Arī šajos svētkos izrotātā Jelgavas lielā egle jelgavniekus un pilsētas visus priecēs no Pirmās adventes līdz janvāra vidum Hercoga Jēkaba laukumā.

 

Sūtot e-pastu, dalībnieks piekrīt, ka viņa personas dati tiks izmantoti, lai apkopotu informāciju aktivitātes norises laikā. Pēc tam personas dati, izņemot iesūtīto radošo darbu foto, tiks neatgriezeniski dzēsti. Papildu informācija par datu apstrādi Jelgavas valstspilsētas pašvaldībā pieejama ŠEIT.

 

Svinēsim svētkus atbildīgi, ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus, un būsim kopā savās mājās ar tuviniekiem!

 

 

Foto: Jelgava.lv

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē