16.8 °C, 1.9 m/s, 84.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPašvaldībaTiešsaistē spriež par Jelgavas valstspilsētas un Jelgavas novada attīstību
Tiešsaistē spriež par Jelgavas valstspilsētas un Jelgavas novada attīstību
07/12/2021

Iedzīvotāji 6. decembrī pulksten 18 tika aicināti iesaistīties publiskajā apspriešanā par Jelgavas valstspilsētas un Jelgavas novada kopīgo plānošanas dokumentu – ilgtspējīgas attīstības stratēģijas 2022.– 2034. gadam un attīstības programmas 2022.– 2027. gadam 1. redakciju. Kopumā šo iespēju izmantoja vairāk nekā 65 dalībnieki.

Publiskā apspriešana norisināsies līdz 20. decembrim, tāpēc iedzīvotāji aicināti izteikt priekšlikumus, aizpildot priekšlikumu veidlapu. Ar stratēģijas un programmas 1. redakcijas projekta materiāliem klātienē var iepazīties Jelgavas Pilsētas bibliotēkā, Akadēmijas ielā 26 (1.stāvā), kā arī tās filiālēs – Pārlielupes bibliotēkā, Loka maģistrālē 17, un Miezītes bibliotēkā, Dobeles šosejā 100A. Tāpat projekta materiāli pieejami Jelgavas novada valsts un pašvaldību vienotajos klientu apkalpošanas centros un pakalpojumu centros.

 

Publiskās apspriešanas audioieraksts pieejams ŠEIT.

Publiskās apspriešanas prezentācija.

 

Elektroniski materiāli pieejami arī Jelgavas valstspilsētas mājaslapas sadaļās līdzdalība un projekti, Jelgavas novada pašvaldības mājaslapā  www.jelgavasnovads.lv un valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā www.geolatvija.lv

 

Stratēģija

Programma

 

 

 

Informācija sagatavota

Attīstības un pilsētplānošanas pārvaldē