23.2 °C, 1.7 m/s, 71.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSatiksmeTurpinās ietvju un celiņu tīrīšana
Turpinās ietvju un celiņu tīrīšana
17/12/2021

Pašvaldības iestāde “Pilsētsaimniecība” informē, ka vakar pirms pulksten 20 kaisītas teju visas pilsētas asfaltētās ielas, lai nodrošinātu drošus braukšanas apstākļus, jo uz brauktuvēm bija izveidojies melnais ledus. Šodien ziemas dienests veiks kaisīšanu vietās, par kurām saņemtas iedzīvotāju sūdzības, kā arī sētnieki ikdienas darba režīmā veic ietvju un celiņu uzturēšanu. Atgādinām, ka par pamanītajām ietvju un ielu seguma problēmām Jelgavā ikviens var ziņot pa iedzīvotāju atbalsta tālruni 8787.

“Šodien ziemas dienests turpina reaģēt uz iedzīvotāju ziņojumiem, ko saņēmis Pašvaldības operatīvās informācijas centrs, un organizēs kaisīšanu ar pretslīdes materiālu, piemēram, stāvlaukumu Sudrabu Edžus ielā pretim Jelgavas poliklīnikai,” norāda “Pilsētsaimniecībā”.

 

Aicinām gājējus būt uzmanīgiem un autobraucējus izvēlieties braukšanas apstākļiem un autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu ātrumu.

 

Jāatgādina, ka, lai laikapstākļu izmaiņu laikā nekavējoties veiktu ielu apstrādi ar pretslīdes materiāliem, visu diennakti tiek sekots līdzi ielu meteoroloģisko staciju datiem, un regulāri pašvaldībā notiek informācijas apmaiņa par esošo situāciju un laikapstākļu prognozēm.

 

Par pamanītajām ietvju un ielu seguma problēmām Jelgavā aicinām ziņot pa iedzīvotāju atbalsta tālruni 8787.

 

 

Foto: Jelgava.lv

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē