17.7 °C, 1.1 m/s, 77.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPašvaldībaPašvaldības administrācijas un iestāžu darba laiks gadumijas svētkos
Pašvaldības administrācijas un iestāžu darba laiks gadumijas svētkos
21/12/2021

Jelgavas pašvaldības administrācijai un iestādēm Jaungada svētku nedēļā mainīts darba laiks – 30. decembrī darba laiks noteikts līdz pulksten 12. Vēršam uzmanību, ka pašvaldības administrācija, tostarp Klientu apkalpošanas centrs, ārkārtējās situācijas laikā pakalpojumus sniedz attālināti.

Apmeklētāju pieņemšanas laiks svētku laikā mainās arī Ģederta Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejam, Ādolfa Alunāna memoriālajam muzejam, Jelgavas pilsētas bibliotēkai un tās filiālēm, kā arī Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornim un Jelgavas Pilsētas bibliotēkai un tās filiālēm.

 

  • Ģederta Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejs un Ādolfa Alunāna memoriālais muzejs 30. decembrī apmeklētājiem būs pieejams no 10 līdz 16, savukārt 31. decembrī un 1. janvārī – slēgts.
  • Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornis un Māja Vecpilsētas ielā 14 svētku dienās – 31. decembrī un 1. janvārī, būs slēgti.

  • Jelgavas Pilsētas bibliotēka un tās filiāes 30. decembrī apmeklētājus pieņems no 10 līdz 17, bet 31. decembrī un 1. janvārī bibliotēkas būs slēgtas.

Atgādinām, ka, ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju un noteiktos ierobežojumus, Jelgavas pašvaldības administrācija, pašvaldības iestādes un kapitālsabiedrības iedzīvotājus aicina pakalpojumus pēc iespējas saņemt attālināti. Ja tomēr nepieciešams pašvaldības administrācijas klātienes apmeklējums, tam ir jāpiesakās pa tālruni 63005522 vai 63005537. Ierašanās – tikai sejas aizsargmaskā un uzrādot sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu kopā ar personu apliecinošu dokumentu.

 

Klientu apkalpošanas centrā Covid-19 sertifikātu var izdrukāt, uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

 

Arī pašvaldības iestādēs un kapitālsabiedrībās apmeklējumam noteikti ierobežojumi, tostarp iepriekšēja pieteikšanās. Iestādēs, kur klienti tiek apkalpoti klātienē, jāievēro epidemioloģiskās drošības prasības.

 

Foto: Jelgava.lv

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē