23.2 °C, 1.7 m/s, 71.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSatiksmeTurpinās ielu malu un grants ielu attīrīšana no sniega
Turpinās ielu malu un grants ielu attīrīšana no sniega
23/12/2021

Pašvaldības iestāde Pilsētsaimniecība informē, ka šorīt pēc pulksten 4 veikta teju visu pilsētas asfaltēto ielu kaisīšana ar pretslīdes materiālu. Šodien ziemas dienests turpinās ielu malu un kabatu tīrīšanu, atbilstoši izvietotajām ceļa zīmēm ar stāvēšanas laika ierobežojumu. Iedzīvotāji aicināti ievērot izvietotās ceļa zīmes. Atgādinām, ka par pamanītajām ielu seguma problēmām Jelgavā var ziņot pa iedzīvotāju atbalsta tālruni 8787.

Tāpat šodien tiek organizēta grants seguma ielu tīrīšana un kaisīšana. Šodien ziemas dienesta tehnika strādās Dambja un Tērvetes ielas rajona grantētajās ielās. Turpinās arī pilsētas ietvju tīrīšana, darbos iesaistot gan mazo traktortehniku, gan sētniekus.

 

Sinoptiķi prognozē, ka šodien debesis būs lielākoties mākoņainas, tomēr vietām skaidrosies. No dienvidrietumiem Latvijas teritoriju sasniegs nokrišņu zona un daudzviet snigs. Satiksmes dalībniekiem jābūt piesardzīgiem – ietves un ceļi būs slideni!

 

Lai laikapstākļu izmaiņu laikā nekavējoties veiktu ielu apstrādi ar pretslīdes materiāliem, visu diennakti tiek sekots līdzi ielu meteoroloģisko staciju datiem, un regulāri pašvaldībā notiek informācijas apmaiņa par esošo situāciju un laikapstākļu prognozēm.

 

Par pamanītajām ielu seguma problēmām Jelgavā aicinām ziņot pa iedzīvotāju atbalsta tālruni 8787.

 

 

Foto: Jelgava.lv

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē