20.5 °C, 2.1 m/s, 61.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSabiedrībaNMPD godina savus darbiniekus
NMPD godina savus darbiniekus
28/12/2021

Sakot paldies par personīgo ieguldījumu un profesionalitāti darbā, kā arī izcilu veikumu kritiskos izsaukumos, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) apbalvojis vairāk nekā 100 savus darbiniekus visā Latvijā. Apbalvojumu saņēmuši arī seši Jelgavā esošā Zemgales reģionālā centra un Jelgavas brigāžu atbalsta centra darbinieki. 

Epidemioloģisko drošības pasākumu dēļ ierastā svinīgā apbalvojumu pasniegšanas ceremonija, sanākot visiem kopā, jau otro gadu izpalika – apbalvojumi pie darbiniekiem aizceļoja individuāli, jo atzinību ir svarīgi paust arī šajā sarežģītajā pandēmijas laikā.

 

Sakot paldies par darbu un cildinot veikumu, apbalvoti dienesta darbinieki, kuri īpaši sarežģītās situācijās paveikuši visu iespējamo un neiespējamo, glābjot cilvēku dzīvības, kā arī darbinieki, kuri ikdienā un daudzu gadu garumā savas zināšanas un enerģiju pašaizliedzīgi velta dienestam. Apbalvojumi pasniegti vairākās nominācijās.

 

Apbalvojumu “Par ieguldījumu” saņēmusi Zemgales reģionālā centra vadītāja vietniece Ilona Indriksone (attēlā) un Zemgales reģionālā centra galvenā ārsta palīdze Līga Reveliņa (attēlā). Šo apbalvojumu piešķir par nozīmīgu ieguldījumu dienesta darbības pilnveidošanā. Tas var būt gan atsevišķs izcils darbs, gan ilgstoša uz dienesta pilnveidi vērsta darbība.

 

 

Bet apbalvojumu “Atzinības raksts” saņēmusi Zemgales reģionālā centra Jelgavas brigāžu atbalsta centra vecākā ārsta palīdze un brigādes otrā ārstniecības persona-medicīnas māsa Arta Beneža, Jelgavas brigāžu atbalsta centra NMP brigādes vadītāja – ārste, sagatavota NMP sniegšanai (NM rezidente) Laura Stepiņa-Vilde, Jelgavas brigāžu atbalsta centra ārsta speciālista brigādes otrā ārstniecības persona – NM ārsta palīgs Andris Volfs un Jelgavas brigāžu atbalsta centra galvenā ārsta palīdze Inese Joze. Šo apbalvojumu piešķir par konkrētos gadījumos apliecinātu augstu profesionalitāti neatliekamās medicīniskās palīdzības organizēšanā vai nodrošināšanā īpaši kritiskās situācijās, spējot pieņemt tūlītējus, atbildīgus un atbilstošus lēmumus, lai glābtu un saglabātu pacientu dzīvības. Šajā reizē šis apbalvojums tika piešķirts arī par ieguldījumu Covid-19 pandēmijas laikā, stiprinot gan dienesta spēju nodrošināt savu funkciju un darba nepārtrauktību, gan arī iesaistoties krīzes pārvarēšanā nozarē.

 

 

Foto un informācija: Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests