21.8 °C, 1.8 m/s, 78.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSatiksmeŠorīt kaisītas asfaltētās ielas
Šorīt kaisītas asfaltētās ielas
31/12/2021

Pašvaldības operatīvās informācijas centrs informē, ka ziemas dienests pēc pulksten 3 veicies teju visu pilsētas asfaltēto ielu kaisīšanu ar pretslīdes materiālu un sētnieki veic ietvju kaisīšanu. Sinoptiķi brīdina, ka šodien gaidāms neliels lietus, kā arī iespējama atkala, kas veidos apledojumu, tālab gan kājāmgājējiem, gan autovadītājiem ir jābūt ļoti uzmanīgiem.

 

 

Latvijas vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs informē, ka dienā laiks būs apmācies un gaidāms neliels lietus, smidzināšana, vietām austrumu rajonos arī slapjš sniegs, kā arī atkalas un apledojuma veidošanās iespējamība. Daudzviet saglabāsies dūmaka un migla. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, un maksimālā gaisa temperatūra būs 0…+5° robežās.

 

Par pamanītajām ietvju un ielu seguma problēmām Jelgavā aicinām ziņot pa iedzīvotāju atbalsta tālruni 8787.

 

Jāatgādina, ka, lai laikapstākļu izmaiņu laikā nekavējoties veiktu ielu apstrādi ar pretslīdes materiāliem, visu diennakti tiek sekots līdzi ielu meteoroloģisko staciju datiem, un regulāri pašvaldībā notiek informācijas apmaiņa par esošo situāciju un laikapstākļu prognozēm.

 

 

Foto: Jelgava.lv

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē